Skocz do zawartości

3 podejście do tematu

live

Rekomendowane odpowiedzi

Wdg mnie do poprawy układ strony... - niestety jest ona nieczytelna aktualnie :-(

Oraz:

Typografia, teksty mogłyby być wyjustowane, strona nie ma logo, odstępy, obrazki też można by zmienić na jakieś ładniejsze, brakuje tu przede wszystkim spójności

"... Z wyborem firmy SEO jest troszkę jak z wyborem marki samochodu..."

Polecam skuteczne pozycjonowanie warszawa !

Wdg mnie do poprawy układ strony... - niestety jest ona nieczytelna aktualnie :-(

Oraz:

Typografia, teksty mogłyby być wyjustowane, strona nie ma logo, odstępy, obrazki też można by zmienić na jakieś ładniejsze, brakuje tu przede wszystkim spójności

dzieki za odp ale nie mam pojęcia co masz nam myśli bark spójności.pozd

strony internetowe https://www.promocjafirmy.com

Np w ofercie - fajnie gdyby wykorzystane zdjęcia tworzyły jakby spójną całość, a aktualnie jest to

Ludzik z lupą, wózek z dłonią i na dole "szablony stron www" to chyba jakiś zlepek, który można już zastąpić zwykłymi logosami :)

Zdjęcia w sliderze - pierwsze daje wrażenie jakby niechcący uciętego.

"... Z wyborem firmy SEO jest troszkę jak z wyborem marki samochodu..."

Polecam skuteczne pozycjonowanie warszawa !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności