Skocz do zawartości

Problem pozycjonowaniem

saviola15

Rekomendowane odpowiedzi

Widzę że znowu przewijają się porady 5 katalogów dziennie, ja bym zaryzykował 6 katalogów dziennie, co prawda wówczas prawdopodobieństwo filtra wzrasta o 34 %, ale może warto zaryzykować i szybciej wypozycjonować stronę :faja:

O, a skąd kolega ma te dane i na ile są one wiarygodne?

Chyba muszę trochę okiełznać mojego seo lighta i publikera :P

• Odpowiedzi 40
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Przy tak silnej konkrecji życzę powodzenia z linkowaniem z katalogów.

Zgadza się to trzeba porządnie linkować, jeżeli katalogi to 50-100 dziennie, taką frazę można skutecznym linkowaniem (nie katalogi) zrobić w 5-10 dni.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Przy tak silnej konkrecji życzę powodzenia z linkowaniem z katalogów.

Zgadza się to trzeba porządnie linkować, jeżeli katalogi to 50-100 dziennie, taką frazę można skutecznym linkowaniem (nie katalogi) zrobić w 5-10 dni.

Czy przy 50-100 katalogach na dzień, nie dostanie się filtru / bana?

A bana za co? Filtr prędzej się dostanie za linkowanie małą ilością anchorów niż za 50 katalogów dziennie. Ja osobiście nigdy nie rozkładam katalogów w czasie tylko u mnie jest to jednorazowa czynność. I tak nie będą zaindeksowane jednego dnia. Nigdy za to nie dostałem filtra. Mam listę około 300 katalogów. Resztę zdobywam z innych źródeł.

Tu nie chodzi o ilość katalogów, tylko o to jak rozłożyć procentowo w czasie posiadaną listę.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

dodawanie linków tylko z katalogów nic nie da skup także się na linkowaniu ale pamiętaj o linkowaniu z stron o tej samej teatyce bądź podobnej

Zdziwiłbyś się jak wiele można zdziałać tylko i wyłącznie samymi katalogami, nie jedną średnio-trudną frazę wybiłem już do top10 bez wykorzystania żadnych innych metod!!! To jest tylko kwestia jakości posiadanej listy, umiejętnego rozplanowania wysiłku i organizacji pracy. ;)

Bardzo płatny katalog stron oparty na WordPressie.

Naukowo o kulturystyce i fitness w serwisie FitnessLab.pl.

Na tak trudną frazę jak pneumatyka dasz zapewne radę samymi katalogami, kwestia ilości i jakości katalogów. Robiłem testy z dodaniem do 2K katalogów dziennie (słabych, niemoderowanych) i domena nówka sztuka bez historii i linków nie dostałą nawet kataru.

Na tak trudną frazę jak pneumatyka dasz zapewne radę samymi katalogami, kwestia ilości i jakości katalogów. Robiłem testy z dodaniem do 2K katalogów dziennie (słabych, niemoderowanych) i domena nówka sztuka bez historii i linków nie dostałą nawet kataru.

a jak efekt takiego działania? poszły w górę w serpach?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności