Skocz do zawartości

4k Statlink czy 100k Seomatik? Co wybrać?

kokimbo

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie.

Chciałbym lekko dopalić swoją stronę SWL stałym.

Tutaj mam do was pytanie.

Lepiej wybrać 4k statlinka standard(będzie to około 300-400 linków) czy może lepiej wybrać 100k seomatika(będzie to około 7-8k linków).

Jak myślicie, co da lepszego kopa, co lepiej zakupić ? :)

No na pewno dostaniesz kopa z wyników wyszukiwania jak Cię ktoś podkabluje;) Mroczne oko wujka Google zostanie zwrócone w Twoją stronę, kasę wydasz na marne, a skutki mogą być opłakane.

Zapraszam także na mojego bloga Jacek Jagusiak. Oferuje także usługę odwirusowania stron www jak i serwerów.

Jeśli masz zamiar stronę docelową atakować SWL to najlepiej Statlink, nie ma śmieciowych linków, w miarę mocne domeny, jak używam na mocne domeny, wiekowe, na wiele fraz to idą do góry, kiedyś testowałem seomatika i śmietnik jakich mało

Wykonam: Linki z forów/blogów, tematy, posty, komentarze, mocne i stałe linki.

Synchron.pl - skuteczne pozycjonowanie - referencje, duże doświadczenie, wystawiam fv - gg:8897114

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności