Skocz do zawartości

AdSense - jak zaczniesz nie możesz przestać?

nemeczek

Rekomendowane odpowiedzi

Mam takie pytanie.

Czy jeżeli wycofamy się z AdSense po wcześniejszej conajmniej kilkutygodniowej w nim obecnosci google spuści naszą stronę w wynikach?

Jeżeli googlebot wcześniej natrafiał na naszą stronę na wielu stronach uczestniczących w AdSense z wysokim PR, to nagłe wycofanie z programu i niewyświetlanie się reklam zostanie odnotowane jako nagły spadek linków zwrotnych, co za tym idzie padnie podejrzenie o spam, linki rotacyjne itp.

Jednocześnie pytanie, czy AdSense może doprowadzić do wzrostu wyników SERP.

Nie wiem czy temat był poruszany wcześniej, nie znalazłem...

Kampanie Google AdWords tylko 150 zł za miesiąc. Certyfikowany Partner Google.

jak im napiszesz, że bulisz kase a strony nie ma w wynikach to może pomóc ;)

a tak na poważnie to onetowska oszukiwarka jest g**** warta

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

ja mam wielki problem, przedwczoraj wyrzuciłem adsense na jakieś 4 godziny i od tego czasu nie mam praktycznie zysków!!

Dla przykładu mam na dzień średnio 100$ zysku, a w ostatnich dwóch dniach jest to jakieś 20 razy mniej!

Mistrz Pozycjonowania Master of Seo.  Zobacz moją ofertę dla klientów na BITEC Pozycjonowanie Katowice

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności