Skocz do zawartości

Pozycjonowanie stron a PHP.

35901_1482545031

Rekomendowane odpowiedzi

Hello!

Mam pytanie, ponieważ dopiero zaczynam przygodę z pozycjonowaniem i jestem na etapie planowania i analizy konkurencji oraz tworzenia własnej strony, chciałem zapytać czy jeżeli robię witrynę i ma ona powtarzające się elementy jak header, menu itp to czy jeżeli w php zrobię funkcję z każdym takim elementem i w pliku tylko będę wywoływał takie funkcję, tak żeby zaoszczędzić sobie pracy zmieniając tylko funkcję a nie każdy plik, to czy będzie miało to wpływ na pozycjonowanie? oraz jak ma się wyświetlanie artykułów z bazy MySQL, które mają tytuł ze słowami kluczowymi ?

Skrypty PHP wykonywane są po stronie serwera. Zarówno użytkownik z przeglądarką, jak i robot wyszukiwarki widzą tylko ostateczny rezultat w postaci kodu HTML.

Bardzo płatny katalog stron oparty na WordPressie.

Naukowo o kulturystyce i fitness w serwisie FitnessLab.pl.

Zainstaluj sobie popularne cms wordpress, joomla itp. Zobacz w jaki sposób są napisane, po czym poczytaj o optymalizacji tych cms pod kątem wyszukiwarek i będziesz miał gotowe rozwiązanie na swoje problemy.

A tym samym może napiszesz coś swojego i lepszego.

Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku...
adrianszczepanski.pl | nipter.de | z229.pl

Skrypty PHP wykonywane są po stronie serwera. Zarówno użytkownik z przeglądarką, jak i robot wyszukiwarki widzą tylko ostateczny rezultat w postaci kodu HTML.
Nie prawda, bo również "widzą" dokumenty PDF.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Nie prawda, bo również "widzą" dokumenty PDF.

Wydaje mi się, że fahowiec tutaj miał na myśli stronę, o której pisał autor tematu, a nie wszystkie rozpoznawane rodzaje dokumentów przez google.

Księgarnia medyczna - Książki i literatura medyczna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności