Skocz do zawartości

Test systemów CPM

Ivellios

Rekomendowane odpowiedzi

@xsebax

WOW

U mnie na razie za 16k wyświetleń i 1 291 kliknięć - $0.95, także może podsumuje WIELKIM O KUR*A!

Już lepiej wstawić reklamy pajacyka.

KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach

Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl     

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 4 tygodnie później...

SureCPM - ocena negatywna - serwis padł akurat w momencie gdy przekroczyłem minimalną kwotę do wypłaty (1$), w boksie zamiast jednej reklamy ładowało się 20, ogólnie syf kiła i mogiła

MakingMoney123.net - ocena negatywna - nie wiem jak innym, ale u mnie właściwie nie zliczał wyświetleń... zarobiłem astronomiczną kwotę wynoszącą aż jeden cent amerykański! I'm fuckin' rich, yeah!

Póki co jedynym pewnym systemem wydaje się CPMLeader. Zawsze mi wypłacają. Skromnie jak skromnie, ale jednak.

Jeśli chodzi o BinLayer to chyba już zawiesili działanie, albo mają jakiś problem techniczny, bo nie można się zarejestrować.

Die Registrierung ist nicht möglich. Registration is closed.

matury-online.pl - arkusze maturalne i porady dla maturzystów

jaktozrobic.org - zbiór poradników na różne tematy

Po testujcie sobie nowego CPM-a... CPMTree... Może to coś lepszego... :)

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

Przez sklerozę zapomniałem usunąć SureCPM z jednej ze stron. Dzisiaj, o zgrozo, ta syfioza zaczęła działać i pojawiły się przekierowania. NATYCHMIAST po załadowaniu reklamy użytkownik jest przekierowany nie wiadomo gdzie.

Definitywnie kończę przygodę z tym "systemem", niech sobie w dupsko swoje szanowne wsadzą te kilka dolarów.

CPMTree - jest gdzieś jakiś regulamin?

• 2 tygodnie później...

Z ciekawości zajrzałem jeszcze raz na SureCPM i właściwie stało się to, czego można się po wielu takich "systemach" spodziewać - skasowali mi całe konto.

Po upadku cpmprofit ciężko znaleźć jakąś fajną, sensowną alternatywę.

Po wpadce z ecpm.pl jakiś czas temu (zablokowanie stron przez google), postanowiłem sprawdzić ponownie.

Reklamy się wyświetlają, jakieś tam środki miałem na koncie, więc trzeba uzbierać do progu wymaganej wypłaty.

Póki co chyba jedyna, sensowna polska firma z systemem CPM.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności