Skocz do zawartości

Test systemów CPM

Ivellios

Rekomendowane odpowiedzi

Kampania jest. Ale stawka mniejsza:

Informujemy, że w programie Majonez Kielecki CPM uległa zmianie stawka. Obecnie wynosi 0,80 PLN za tysiąc wyświetleń reklamy.

Uwaga: Ustawione zostało ograniczenie wyświetleń reklamy na jednego użytkownika per dzień w ilości 5. W pozostałych odsłonach będą emitowane reklamy z puli globalnej FlyFooter.

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

xsebax, ja już chyba definitywnie kończe z ecpm.pl... Miałem o tyle szczęście, że pojawił się program "majonezów" z netsales.pl co spowodowało że zmieniłem reklamy... a parę dni później patrze że jest komunikat na ecpm.pl...

Uwaga: Ustawione zostało ograniczenie wyświetleń reklamy na jednego użytkownika per dzień w ilości 5. W pozostałych odsłonach będą emitowane reklamy z puli globalnej FlyFooter.

Te reklamy FlyFooter są bardzo irytujące... szczególnie że w modelu CPS... U mnie na szczęście już tak często się nie wyświetlają i ogólne zlicza bardzo mały % odsłon.

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

ecpm.pl:

Szanowny Wydawco, Informujemy, że system eCPM zawiesza działalność z dniem 1 stycznia 2013 roku. Do tego czasu prosimy o usunięcie wszystkich skryptów emisyjnych z Twoich stron. Zapewniamy jedocześnie, że dotychczas zebrane środki zostaną wypłacone, niezależnie od kwoty. Zespół eCPM

A szkoda... bo jednak coś tam na tym zawsze można było zarobić.

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

• 4 tygodnie później...

Kolejny dowód wypłaty w CPM Fun...

CPM-Fun-Payment-Proof.jpg

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

• 1 rok później...

Miałem trochę przerwy z "zabawą" CPM-ami, ale postanowiłem do tego wrócić. Z tego co widzę to cpm24.pl padło, zamiast strony widzę same kommunikaty o błędach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności