Skocz do zawartości

Ilość BackLinków

kubri

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć , na dwumiesięcznym forum mam już 1800 back linków - sporo , czy mało?

Jednak chciałbym się dowiedzieć czegoś innego ,

Mam te 1800 backlinków , ale spora część Anchor Tekstu to obrazek (tzn. sprawdzam tutaj https://www.backlinkwatch.com i w anchor tekst jest obrazek , naprawdę sporo tych obrazków - logo mojego serwisu)

Tak więc, co sądzicie. Czy obrazek z odnośnikiem do strony pomaga tej stronie?

Pozdrawiam

P.S

Mam jeszcze 14 linków wychodzących , zmniejszyć tą ilość?

Po ostatnim updacie nie liczy sie ilość, tylko jakość backlinków oraz optymalizacja.

Czy obrazek z odnośnikiem do strony pomaga tej stronie?

Tak, to wygląda na naturalny backlink

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Radzę odwiedzić dział dla początkujących i dowiedzieć się co to są backlinki;P

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

U mojej konkurencji zauważyłem że te w top mają sporo linków z obrazków . Ba najwięcej ma ten z top 1 aż 51% obrazkowych.

Czy te linki mają większa moc czy to tylko przypadek ze strony z top4 mają sporo obrazkowych między 34 a 51% a reszta poniżej top4 ma obrazkowych 2% całej sumy linków?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności