Skocz do zawartości

Dlaczego katalogi nie przyjmują podstron?

esos

Rekomendowane odpowiedzi

My, tworząc skrypt, postanowiliśmy przyjmować podstrony. Warunkiem akceptacji wpisu jest sensowny opis. Z drugiej strony nie można umieszczć linków w treści i cała "moc" skierowana jest na jeden adres.

Z drugiej strony nie można umieszczć linków w treści i cała "moc" skierowana jest na jeden adres.
Z drugiej strony to wielki bezsens.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Teraz właśnie dotarło do mnie to, że będę miał problem z jednym projektem, który niedługo będę linkował. Otóż plan jest właśnie taki żeby była jedna domena ogólna a podkategorie, czyli /kategoria będzie tak jakby osobnym tematem (chociaż wszystko w jednej większej grupie tematycznej). Coś jak strona filmowa z podziałem na gatunki filmowe, czyli będę chciał pozycjonować osobno komedie domena.pl/komedie i osobno horrory domena.pl/horrory. No i z tymi katalogami to rzeczywiście będzie problem, bo nawet wrzucając do seoka domenę główną jako url a w treści link do podstrony to i tak skataloguje tylko jedną podstronę a będę ich miał kilkadziesiąt.

W większości kataloguję do płatnych katalogów dlatego mam pytanie techniczne czy one po prostu podstron nie przyjmują z automatu czy zależy to od moderatora i można by się wcześniej z nim dogadać? Chodzi głównie o seoki i sinooke.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

W SEOKatalogach domyślnie włączone jest odrzucanie podstron, ale zmiana tej opcji to jedno kliknięcie w panelu administratora, więc jeśli podstrony będą dobrej jakości, bez problemu się dogadasz ;)

Bardzo płatny katalog stron oparty na WordPressie.

Naukowo o kulturystyce i fitness w serwisie FitnessLab.pl.

OK, czyli nie ma się co martwić. Ciekawe tylko jak to będzie widziało G jak będą linkowane głównie podstrony.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

przyjmują ale na krócej

przyjąłem zasadę link do strony głównej 1 rok, link do podstrony która wydaje się przetrwać dłużej niż pól roku daję pól roku, inne podstrony lub usługi czy produkty 3 miesiące

raz na tydzień cron sprawdza strony ale to jest na zasadzie jest/nie ma -> 3 razy pod rząd nie ma -> wpis delete

tak zrobiłem a czy dobrze to się okaże

Nie jestem w stanie pojąć jednej rzeczy: dlaczego katalogi www nie przyjmują podstron?

Dlatego bo są to katalogi stron a nie katalogi podstron ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Nie przyjmują bo by ludzie dodawali tam jedna stronę setki razy na każdą podstronę.

To jest niepoprawna odpowiedź, gdyż katalogi oparte o seokatalog, czy sinooke, jak sprawdzają czy strona już jest dodana, to sprawdzają domenę, a nie cały adres. Zatem jak dodasz jakąs podstronę, to drugiej już nie dodasz, bo strona o podanej domenie już będzie istniaja w katalogu. Dlatego też, to zły argument.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności