Skocz do zawartości

Syndrom lemingów

Beerbant

Rekomendowane odpowiedzi

Bardzo ciekawy przypadek tego syndromu obrazujący żenadę naszych czasów - niby dowcip ale smutny case socjologiczny.

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Myślę że ogromna cześć tzw. "kultury pop" jest promowana w ten sposób ;) zagrana w radio, pochwalona przez znawcę i już jest top, stąd setki gwiazd które gasną po krótkim przebłysku.

O zakupach, sprzęcie, ciuchach nawet nie wspominam...

Tylko Ibisz coraz młodszy...

Whitepress - Liczy się tylko content marketing

Biznes-Host - serwery które polecam

Nic w tym smutnego - wg. mnie zabawne. Na ludzi od zawsze działała psychologia tłumu a nie od dziś ;)

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Amerykanie to specyficzny naród. Znacznie odmienny od narodów starego lądu.

Jednak w Polsce były przeprowadzane podobne eksperymenty z podobnym skutkiem. :}

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Przypomniał mi się ten numer z fejkowym hipermarketem w Czechach ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Syndrom lemmingów... to ja widzę zawsze w czasie wyborów... :)

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

Nie pamiętam gdzie ale słyszałem że powstała taka firma która daje możliwość poczucia się jak prawdziwa gwiazda.

Mówisz o forum Google dla webmasterów ? :P

snapback.pngBeerbant, o 27 sierpień 2012 - 13:08, powiedział:

snapback.pngBlue_Magic, o 27 sierpień 2012 - 13:01, powiedział:

Nie pamiętam gdzie ale słyszałem że powstała taka firma która daje możliwość poczucia się jak prawdziwa gwiazda.Mówisz o forum Google dla webmasterów ? :P

hahhaxD Nie, nie to było coś innego aczkolwiek nie ukrywam że byłeś blisko ! :P

organizacja wesel ? ;)

naćpany aktor Topa, w swojej akcji, pokazał tylko, jak zacofanym i zaściankowym społeczeństwem jesteśmy, kiedyś specjalnie idąc po światłach (które de facto szybciej działają) zwolniłem ze względu na starszego człowieka, kierowcy wielu aut, zaczęli trąbić, więc stanąłem na środku, wezwali policję itd,

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności