Skocz do zawartości

Skrypt pod serwis regionalny?

Tzarin

Rekomendowane odpowiedzi

Hej,

poszukuję skryptu bezpłatnego lub płatnego pod serwis regionalny (społecznościowy) - docelowo pod serwis o danym mieście lub regionie. Czy możecie polecić coś wartego uwagi? Chodzi o skrypt, który jest nastawiony na tworzenie mini-społeczności: łatwa możliwość dodawania (proponowania) artykułów, dodawanie komentarzy, zdjęć do albumów etc.

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 4 tygodnie później...

Ja polecam Joomla - premium templatka, kilka modułów i macie taki portal że szok. Sam moderuje jeden taki

Slider ostatnich newsów, mapa województw, formularz newsów od czytelników, moduł darmowe ogłoszenia, galeria, katalog firm, komentarze, wtyczki społecznościowe, nawet sklep jest. Na Joomla jest chyba wszystko.

Pełne wsparcie, stale jakieś nowe update, nowe moduły.. I to wszystko za free. To znaczy za moduły niestandardowe się nieraz płaci.. ale wiadomo za co.

A w wolnej chwili forum-budowa.pl ew. praktycznie Uwaga awaria!

A to: portal branży budowlanej

a pokaż Waćpan ten portal (choćby na pw) - znam J! i jakoś nie bardzo do mnie przemawia zmuszanie jej do takich zadań. Tym bardziej, że sporawe wymagania kumpel postawił :)

Integracja Sensoryczna | Góra Kalwaria | Integracja Sensoryczna Piaseczno

"Mam wielką łatwość w mówieniu innym co mają robić" - król Julian

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności