Skocz do zawartości

27.08.2012 Hangout z Johnem Muellerem - linki nofollow, wychodzenie z filtra...

Sebastian-SEO

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Kapitan - wiesz, że trzeba poczekac do updatu Pingwina :) - nie zwracam uwagi na takie "kwiatki", jak nie znikną po updacie, wtedy będzie mozna sie "martwić" :)

Człowieku, Ty naprawdę piszesz coraz większe brednie. Już w ostatnim temacie w którym ewidentnie wytknąłem błąd Googla dotyczacy Content is King na który nie potrafiłeś się normalnie ustosunkować pisałeś teksty typu: zobaczymy za rok bla, bla, bla. Teraz debilizmy w stylu zobaczymy co zrobi nowy update? A co pierwszy nie dał rady?

@MaxPan - Tomka znam osobiście. To osoba z dużą wiedzą. Która tylko ma inne zdanie niż większość osób, które się tutaj wypowiadają.

W tym roku to jest najlepszy żart jaki przeczytałem. Uśmiałem się niemiłosiernie :). To jest naprawdę dobre.

Podoba mi się Wasze poczucie humoru - czasem zastanawiam się, czy wierzycie w to, co piszecie :)

Ja przynajmniej staram się zrozumieć podejście - ale z drugiej strony widzę taką ideologię, że "moja guglowa" się chowa. Jesteście wielcy w swoich przekonaniach, szacun!

Sebastianie-SEO, tak się zastanawiam, czy dostałeś już koszulkę z logiem za swoją misję na PiO.

Patrząc się na datę dołaczenia i większą ilość postów, to powinieneś wiedzieć, kiedy się dostaje :)

Content King = Król jest nagi, przecież oni przestali panować nad sytuacją

Sebastian podaj adres to sam Ci kupię bluzkę i wyślę

Pozdrowienia ze Złotych Piasków z Bułgarii

https://leczyc.pl - Oferta stacjonarnego leczenia alkoholizmu Warszawa
psychiatra Warszawa - https://psychiatra-gabinet.pl
Interesuje Cię problematyka zależności odwiedź https://medox.org.pl znajdziesz odpowiedź jak leczyć uzależnienia, tu nie leczą pedagodzy i księża tylko lekarze  i psycholodzy z uprawnieniami..

Patrząc się na datę dołaczenia i większą ilość postów, to powinieneś wiedzieć, kiedy się dostaje

A co ma do koszulki data dołączenia i ilość postów?

Po prostu nie wiem. Nie jestem stałym użytkownikiem forum G, zaglądam tam tylko jak ktoś podeśle link do ciekawego tematu.

Przestałem czytać nawet Twój blog, jak coś zamieścisz sensownego to ni eomieszkam rzucić okiem. :)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

czasem zastanawiam się, czy wierzycie w to, co piszecie
wiesz jaka różnica między nami? Ja swoje przekonania potwierdzam testami na x00 testowych domenach, a ty głosisz słowo w które chyba wierzysz, ale podejrzewam że w życiu nie przeprowadziłeś jakiegoś poważnego testu SEO :D Dla tego dyskusja nic nie wnosi, po-prostu wy tam w waszym barszczu białym myślicie że tu tylko ludzi napieprzają xrumerami, SWLem i koniec. A to jest taki sam stereotyp jak to że jeśli masz dobra stronę www to do ciebie wszyscy zaczną linkować :D

Wiec Seba, chyba nie zrozumiesz tego co tu pisze większość osób, bo o wielu rzeczach nie wiesz, nie podejrzewasz o ich istnieniu ( bo czytasz nie te blogi, piszesz nie na tych forach) co dla ciebie w końcowym rozrachunku i jest lepiej. Żyj dalej w swoim matriksie, zarabiaj jakieś tam pieniędzy na jelonkach co myślą że optymalizacja zgodnie z zaleceniami wujka zdobędą TOPy, nie widzę w tym nic złego, taki jest świat, są jelonki i są myśliwi. Tylko ty strzelasz do jeleni nabojami usypiającymi, a my z karabinów maszynowych o istnieniu których ty nie masz pojęcia :D

p.s Oczywiście za kilogram świeżej dziczyzny dostajemy więcej na wolnym rynku, a ty musisz to sprzedawać do skupu mocodawców wymieniając na kupony :D, zasilając konto hamerykanskiej prywatnej firmy :D

Nie wiem dlaczego mając czasem inne zdanie na pewne tematy wywołuje taki poziom "agresji"

Dlatego iż na siłę chcesz przeforsować swoje stanowisko lub teorię. Często błędne lub nie pasujące do rzeczywistości.

Rób to umiejętnie bez narzucania się.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Jak masz odwagę - ja mam i np. dlatego tutaj piszę nie anonimowo.

I co jeszcze? Mam linki w stopkę zamieścić abym był bardziej wiarygodny?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności