Skocz do zawartości

27.08.2012 Hangout z Johnem Muellerem - linki nofollow, wychodzenie z filtra...

Sebastian-SEO

Rekomendowane odpowiedzi

Powód znam, dziwi mnie tylko, że pomimo jego usunięcia, cały czas dostaję automatyczną wiadomość

Podeślij mi adres na priva, jak masz odwagę

OK, po następnym updacie oficjalnie złożę zlecenie poprzez formularz (jeżeli strona nie wróci)

będąc przedsiębiorcą z 6-letnim stażem, życie nauczyło mnie, aby wszystko załatwiać oficjalnie, nie na PW :)

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Leasingmarket.pl - gdy masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie mam dojścia do jakiś ekstra Narzędzi; widziałem jednak wiele "czystych stron", w których zawsze coś się znalazło.

Więc dlatego napisałem - jak chcesz, rzuce okiem, czy coś mi się rzuca w oczy.

Decyzję pozostawiam Tobie.

A co Ty taki ekspert jesteś?!

Moim zdaniem gów... wiesz i gów... pomożesz więc przestań prosić o adresy na priv.

widziałem jednak wiele "czystych stron", w których zawsze coś się znalazło.

Tak, tak, widzieliśmy już nie raz te znalezione coś...na forum googla pełno takich 'pszykładuf' niezwykle istotnych

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Moim zdaniem gów... wiesz i gów... pomożesz więc przestań prosić o adresy na priv.

Nie z Tobą rozmawiam.

Kultury się nie nauczysz widzisz... - musisz używać takiego słownictwa?

OK - nie ma co siebie przekonywać do swoich racji.

Wątek był o czyms innym, a robi sie offtop na maksa.

Nie mam dojścia do jakiś ekstra Narzędzi; widziałem jednak wiele "czystych stron", w których zawsze coś się znalazło.

Sebastianie, nie ma czystych stron. Zawsze coś się znajdzie.

To tak jak w powiedzeniu: chcesz uderzyć psa to kij zawsze znajdziesz (lub podobnie)

Nie można wbić się w topy stosując tylko i wyłącznie zalecenia G. O tym dobrze wiesz, wiedzą także zarządzający w G.

Więc o co chodzi z ta nagonką? O kasę.

Nam też chodzi o kasę. :)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

• 3 tygodnie później...

Wow niezła dyskusja tylko tyle że ni ch.. nie konstruktywna. A wracając do no fallow, to one robią robotę dobrze a przynajmniej dla mnie. Każdy ma swój system czy to jest biały czy czarny kapelusz czy szary, to nie jest ważne,ważne jest aby dało rezultaty,moje zdanie jest takie jak masz czas to możesz się bawić w white hat ale jak nie masz czasu to jest inna rozgrywka.

White, black to praktycznie to samo tylko white twierdzi, że on może tak robić, bo się męczy ręcznie, a black woli się w tym momencie napić czy znaleźć inne lepsze zajęcie i ustawia tylko tylko w odpowiednim sofcie.

Sebastianie, nie ma czystych stron. Zawsze coś się znajdzie.

To tak jak w powiedzeniu: chcesz uderzyć psa to kij zawsze znajdziesz (lub podobnie)

Nie można wbić się w topy stosując tylko i wyłącznie zalecenia G. O tym dobrze wiesz, wiedzą także zarządzający w G.

Więc o co chodzi z ta nagonką? O kasę.

Nam też chodzi o kasę. :)

Są czyste strony, ale znajdują się daleko poza TOP ;)

Z tym, że teraz robiąc "na czysto" można osiągnąć takie same rezultaty jak kiedyś "na brudno" . Google to umożliwił i trzeba się dostosować, albo ciągle spadki i 301 co miesiąc. To seo, które znasz z la 2005-2011 już prawie nie żyje => umrze za miesiąc. Teraz 50 linkami można robić frazy 5 000 000, kiedyś trzeba było walnąć kilka grup katalogów i blasta.

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Leasingmarket.pl - gdy masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

widziałem jednak wiele "czystych stron", w których zawsze coś się znalazło.

Panie Sebastianie to co Pan pisze jawi się jako jawny przykład stalinizmu cytuję

Dajcie mi człowieka a znajdę na niego paragraf

@Beer miał rację że korpogoogle to leninowska komuna ale ich fanatycy przekraczają granice klasycznego leninizmu i idą w stronę stalinizmu...

Przykro na to patrzeć.

Niektórzy śmieją się w tym wątku z "Content is King"... a mi parę eksperymentów pokazało, że w niektórych przynajmniej sytuacjach unikalna treść potrafi mocno wpłynąć na pozycję (dodatnio).

Jeżeli pod określoną frazą mamy X stron gdzie treści są zbliżone/podobne i stworzymy stronę o treści unikalnej to potrafi ona wysoko i co najważniejsze - szybko wystrzelić do góry. Jak wysoko to zależy oczywiście od trudności frazy, dla long-taila (trudność do 3 w skali 10) potrafi wejść w top 3 od razu. Mówię o sytuacji w ostatnich 3 miesiącach.

Niektórzy śmieją się w tym wątku z "Content is King"

"Content is King" jest bardzo istotne... Tu przykład... 1 miejsce na hasło "szybkie pożyczki warszawa"

Ups... Czyżbym zapodał naturalnego linka?

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

Naturalny to jest jogurt.

"Jogurt is King"... :D

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności