Skocz do zawartości

Nazwa.pl Acitive.admin i subdomeny

Mion

Rekomendowane odpowiedzi

Testowo wykupiłem promocyjny serwer w Nazwa.pl + domenę. Przeglądam opcje tego ich panelu administracyjnego Acitive.admin i nie widzę opcji tworzenia subdomen :) Na infolini nikt nie raczy odebrać na emaila teraz też nikt nie odpowie... Wiec jak wyglada u nich obsługa subdomen wie ktoś z Was ?

:)

...coś czuję, że wcale nie maja zaimplementowanej obsługi subdomen bRYYy.

Chyba, że w tym celu trzeba napisać do admina ;)

Pozdrawiam

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

OOOo faktycznie można ;) Wielkie dzięki za info.

Chciałem dodać subdomenę admin... i nie przeczytałem tego komunikatu, że ta nazwa jest zastrzeżona dlatego myślałem, że nie można :D

Pozdrawiam

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zauważyłem dziwną niedogodność... mianowicie od pierwszego kliknicia w link mija trochę czasu zanim nastąpi reakcja :D następnie kliknięcia są już szybko obsługiwane.

Czy ktoś z Was też to zauważył ?

Zauważyłem dziwną niedogodność... mianowicie od pierwszego kliknicia w link mija trochę czasu zanim nastąpi reakcja :( następnie kliknięcia są już szybko obsługiwane.

Czy ktoś z Was też to zauważył ?

u mnie za każdym kliknięciem jest wolno :)

foot.gif

Programista PHP / sql www.grzelka.info

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności