Skocz do zawartości

Dowód na to, że spam raport działa

Sebastian-SEO

Rekomendowane odpowiedzi

Z drugiej strony Sebastian spójrz jak Google traci rynek Amerykański, jak straciło największy "tak myślę" rynek azjatycki. Przenoszą się do Europy, gdzie chcą postawić na swoim, chcą zmusić ludzi do czegoś na co się nie zgadzają, przypomina Ci to coś? Nie najeżdżam tu na nikogo personalnie, broń boże, ale jak to się mówi "tonący brzytwy się chwyta".

Zapraszam także na mojego bloga Jacek Jagusiak. Oferuje także usługę odwirusowania stron www jak i serwerów.

Nie wiem czy dobrze rozumiem... Zgłaszam spam z pobieraczka... I ten spam znika... tak? :)

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

Ludzie coraz bardziej myślą, ja wybieram to, co lubię, a nie coś, co mi każe się lubić. To działa, ale przez krótka mete - akcjonariusze FB boleśnie się o tym przekonali... Wiek swoje robi, człowiek inaczej podchodzi do pewnych rzeczy. :)

Czytałeś te dwa linki? Zobacz na pierwszy chociaż - daje do myslenia, co nie? :)

Jeśli google też straci rynek europejski wtedy padnie lub podzieli los binga w naszym rejonie.Na szczęście w google są tak pazerni ludzie że za nim się zorientują będzie już za późno. Czytałem zagraniczny artykuł gdzieś o ogólnoświatowym pomyśle na protest pozycjonerów i całkowitym zepsuciu wyników w zmasowanym ataku. Wtedy nawet takie korpo jak google z dnia na dzień może paść.Jednak osobiście biore to za sf choć realne do zrealizowania.

Szkoda że Yandex nie walczy choć o część Europy.

Szkoda że Yandex nie walczy choć o część Europy.

Nie no, litości, myślisz że Yandex - gdyby uzyskał jakąś część tego rynku - prezentował by lepsze standardy niż Google? Zobacz chociażby na styl rozgrywania różnych tematów przez Rosjan. Mają trochę władzy - idą na całego.

Powiem tak : w lotto ktoś tam nieraz trafi odpowiednie cyfry , tutaj także nieraz Google coś zrobi ze spam reportem.

Nie widzę zupełnie sensu robić aż tak wielkiej afery z tego, że spam report działa.

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Yukatan. W tym sensie oczywiście masz rację. Chodziło mi tylko o to że ci inni gracze - przecież nie koniecznie Yandex - nie musza wcale zaskoczyc nas miło swoimi standardami:). Oczywiście przydałoby się otrzeźwienie dla Google - 2, 3 znaczących graczy. I to wcale G nie musiało by wygrać.

Inna sprawa że pozycjonowanie byłoby pewnie bardziej złożone i pewnie droższe.

I co ludzie nie mają nic do roboty... I będą tak siedzieć i spamy zgłaszać?

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności