inkapp Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Witam serdecznie wszystkich użytkowników tego forum. Jestem baaaardzo początkującym pozycjonerem właściwie nie wiem czy mogę się tak nazwać. Na razie próbuję się przebić przez ten super specjalistyczny język którego tu używacie, ale jakoś daję radę. Więc z góry przepraszam za wszystkie głupie pytania które zadam i serio myślę że nikt nie jest w stanie przeczytać całego forum, a często widziałam tu posty w stylu "to już było...5 lat temu poszukaj sobie...bla bla bla" Myślę że to forum powstało po to by wymieniać się informacjami i doświadczeniami a nie po to by pojeździć po kimś kto nie żyje w świecie informatycznym na co dzień. więc mam nadzieję spędzić tu miło trochę czasu i życzę wszystkim Miłego dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MixKosa Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.