Skocz do zawartości

witam wszystkich :)

inkapp

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie wszystkich użytkowników tego forum. Jestem baaaardzo początkującym pozycjonerem :) właściwie nie wiem czy mogę się tak nazwać. Na razie próbuję się przebić przez ten super specjalistyczny język którego tu używacie, ale jakoś daję radę. Więc z góry przepraszam za wszystkie głupie pytania które zadam i serio myślę że nikt nie jest w stanie przeczytać całego forum, a często widziałam tu posty w stylu "to już było...5 lat temu poszukaj sobie...bla bla bla" Myślę że to forum powstało po to by wymieniać się informacjami i doświadczeniami a nie po to by pojeździć po kimś kto nie żyje w świecie informatycznym na co dzień. więc mam nadzieję spędzić tu miło trochę czasu i życzę wszystkim Miłego dnia :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności