Skocz do zawartości

Skrypt katalogów do pozycjonowania podstron

piernik

Rekomendowane odpowiedzi

Kataloguję stronę główną do seokatalogów. Jeżeli można dodać linki to oczywiście dodaję do podstron w serwisie.

Pytanie moje jest takie.

Czy mam jeszcze dodatkowo katalogować do podstron? Czy może seokatalogi+linki w opisie wystarczą.

Jeżeli linkować dodatkowo to do katalogów na jakim skrypcie postawionych? (Seokatalog nie przyjmuje podstron).

Polskie Szlaki.pl - społecznościowy portal wycieczek po Polsce

Ja również się przyłącze do pytania w jaki inny sposób można zdobyć linki do podstron prócz precli i katalogów gdzie jest link umieszczony w treści? Oczywiście jeśli rozmawiamy o white seo, bo sb lub rumak to sobie świetnie z tym poradzą :)

Najnowocześniejszy Hotel Nad Morzem Grand Lubicz 5*
Apartamenty w Ustce tylko w pensjonacie Villa Wenel

prawie każdy z najbardziej popularnych skryptów katalogów można tak skonfigurować że będą przyjmować podstrony. Większość płatnych grup seokoatakow, sinoke i td przyjmuja podstrony. Nie przyjmują zazwyczaj darmowe katalogi, dla tego ze ciężko by było weryfikować ile podstron z jednego serwisu już zostało dodane, i mogło by być tak ze automatem ludzie dodają 10k podstron swojego serwisu, w takich katalogach był by totalny bałagan ciężki do moderacji :D, baza rosła by w geometrycznej progresji a CPU się grzał na czerwono...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności