Skocz do zawartości

Prośba o poradę w sprawie zakupu

kupikur

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Zastanawiam się nad zakupem narzędzia wspomagającego pozycjonowanie.

Póki co dysponuję Publikerem i Scrapeboxem ( nabytek dość świeży)

Rozważam:

- Captcha Sniper, podobno wspomaga działanie wielu programów np. Scrapeboxa.

- Chciałbym jednak mieć możliwość tworzenia profili i komentowania na forach, więc tu też coś można dobrać

- Przydałoby się też coś do automatyzacji zakładania blogów na darmowych platformach.

Proszę o porady

Pozdr.

Zapomniałem dodać, budżet do 1000zł

DJ na wesele Szczecin - najlepszy Dj na wesele w woj. zachodniopomorskim

polski DJ na wesele Hamburg - urodziny, przjęcie

Masz praktycznie wszystko co trzeba na poczatek,mtylko zamiast publikera mogles wybrac donlinkage plus ewentualnie dodawarke do seokatalogow/sinooke.

Profile bym olal bo linki slabe, a publiker i sb Ci juz ich troche nabije, zainwestuj we wlasne zaplecze, tutaj polecam microsite managera szczegolnie wersje standard. Jeszcze w kioskach jest komputer swiat z wersja basic za free

Wielka Promocja - Pakiet Zaplecze 2014
czyli oprogramowanie za 1746 zł w cenie 777zł brutto

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

Jak masz czas i chęci to polecam zennopostera. Możesz za jego pomocą zrobić sobie dodawanie w zasadzie do wszystkiego. Ale żeby nie było tak różowo - nie jest to takie proste jak by się wydawało. Zawsze możesz kupić gotowe szablony.

Kod rabatowy -25% w Bieznes-Host B11U-9YNF-H12Y

W obecnej chwili jestem w tym samym położeniu i zastanawiam się na jakie narzędzia przeznaczyć sporą kwotę pieniędzy?

Co byście od siebie polecili na dzień dzisiejszy?

- narzędzie do zdobywania BLi z komentarzy

- narzędzie do zdobywania BLi z precli

- narzędzie do zdobywania BLi z katalogów

- narzędzie do zdobywania BLi z profili

- narzędzie do pingowania

- narzędzie do łamania capatacha

- gdzie najlepiej wykupić proxy? Czy opłaca się bardziej swój server postawić?

Najnowocześniejszy Hotel Nad Morzem Grand Lubicz 5*
Apartamenty w Ustce tylko w pensjonacie Villa Wenel

PakIet programów UltraSeoMaster:

- profesjonalna dodawarka do SeoKatalodow, Sinooke, DonMini, WebMini i inne;

- wyszukiwanie wpisów, harwesterowanie, sprawdzanie site,PR, obróbka linków ;

- sprawdzanie pozycji keywords w Google, monitoring pozycji;

Aktualna cena 300 zł netto

-----

Wysłano z iPhone

IMHO kupując oprogramowanie musisz sam się zapoznać z jego funkcjami. Chyba, że liczysz na to, że firmy zajmujące się zawodowo SEO będą wspierać potencjalną konkurencje :dirol:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Xrumera nie kupię, bo wiem ile kosztuje;) . Myślałem nad czymś co poszerzy mi możliwości pozyskiwania linków w przystępnej dla mnie cenie:

- Zenoposter - w wersji Lite, + jakieś szablony do niego

- Capchta sniper

- xSeonN - mowa o nim była krótko tu: https://www.forum.optymalizacja.com/topic/156058-pc-xseon-inexpensive-alternative-of-xrumer/page__hl__xeon

Co byście z tych 3 programów wybrali? Ewentualnie co innego?

DJ na wesele Szczecin - najlepszy Dj na wesele w woj. zachodniopomorskim

polski DJ na wesele Hamburg - urodziny, przjęcie

Nie bardzo można porównywać te softy. Zenkiem nie poszalejesz w tej wersji jeśli chodzi o szybkość jednak do blogów Ci wystarczy. CS jest do łamania captchy(o trudniejszych zapomnij) więc nim samym nic nie dodasz i musisz mieć coś do tego. xSeoN nie widziałem na oczy ale jak chcesz automat w dobrej cenie to GSA+do tego CS. Włączasz i zapominasz.

Kod rabatowy -25% w Bieznes-Host B11U-9YNF-H12Y

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności