Skocz do zawartości

www.handel.6r.pl

amfre

Rekomendowane odpowiedzi

Początkująca strona o elektronicznym handlu. Powoli z nia startuję, uruchomiłem również forum, niestety na innym serwerze, ponieważ na tym gdzie stoi strona w gre wchodzi max jedna baza mysql :D Ale z czasem zmienie hosting na większy. Strona jest w Post-Nuke i nie wiem w ogóle czy można zamieszczać tutaj takie strony, ale nie znalazłem przeciwskazań. Ogólnie lipa z paroma grafikami jest, brakuje senswnego logo na stroni i jakiegoś porządnego topa na forum, ale osobiście już nie mam czasu się tym zająć, więc chyba kogoś znajomego poprosze. Podsumowując:

www.handel.6r.pl - strona

www.handel.yoyo.pl - forum

W przyszłości przerzuce forum na www.handel.6r.pl/forum ale to jak będzie mnie stać na droższy hosting ;)

Pozdrawiam.

W przyszłości przerzuce forum na www.handel.6r.pl/forum ale to jak będzie mnie stać na droższy hosting :D

przepraszam za uszczypliwość ale jak można uczyć ludzi robić pieniądze na e-handlu nie mając 70 zł na hosting i 40 na domenę !?

ale osobiście już nie mam czasu się tym zająć, więc chyba kogoś znajomego poprosze. Podsumowując:

Podsumowując: pewnie już Ci się nie będzie chciało i tak to zostanie, a Ty się przyzwyczaisz i nie będziesz zauważać że to lipa i że 3/4 klientów którzy zawitają do Twojego serwisu po 30s znika.

Zrób wszystko teraz. Niech będzie perfekcyjnie. Uwierz mi że i tak zawsze jest co poprawiać.

Pozdr.

Radek

PS. Przeczytaj regulamin tego forum:

6).Ilość linków w podpisie nie może przekraczać 3.

Polecam nieruchomości Białystok

Nie tylko cv list motywacyjny na zamówienie

W przyszłości przerzuce forum na www.handel.6r.pl/forum ale to jak będzie mnie stać na droższy hosting :)

przepraszam za uszczypliwość ale jak można uczyć ludzi robić pieniądze na e-handlu nie mając 70 zł na hosting i 40 na domenę !?

Moze troche zle powiedzialem. Stac mnie jak najbardziej ale wychodze z zalozenia ze strona powinna zarobic sama na siebie, a chyba nikomu to wielce nie przeszkadza ze forum stoi na innym serwerze. Wtedy nic nie ryzykujesz (tyle co podstawowy hosting), a z doswiadczenia i obserwacji wiemz ze calkiem ciekawe projekty moga podupasc i mozna stracic hajs. Jesli chodzi o domene to zasadniczo wszystkie interesujace mnie nadrzedne sa zajete, wiec musialbym cos wykombinowac, sam nie wiem co. Sa jeszcze aliasy: www.ehandel.kom.pl i www.ehandel-forum.kom.pl :rotfl:

radadplo - na pewno tak nie zostanie. swoja droga logo juz jest w produkcji, wiec jednak zostanie to oraz top na forum zmienione juz niedlugo. A z tym ze zawsze jest cos do poprawki masz racje :D Dzieki za wyciag z regulaminu, zaraz zmienie sygnaturke.

Jesli chodzi o tresc strony to mysle ze na wejscie jest wystarczajaco i ktos zielony moze sie zapoznac z podstawami bez problemu. Bedzie ona caly czas aktualizowana i beda pojawiac sie nowe artykuly i dzialy (bardziej zaawansowane).

Pozdrawiam.

Początkująca strona o elektronicznym handlu. Powoli z nia startuję, uruchomiłem również forum, niestety na innym serwerze, ponieważ na tym gdzie stoi strona w gre wchodzi max jedna baza mysql :) Ale z czasem zmienie hosting na większy. Strona jest w Post-Nuke i nie wiem w ogóle czy można zamieszczać tutaj takie strony, ale nie znalazłem przeciwskazań. Ogólnie lipa z paroma grafikami jest, brakuje senswnego logo na stroni i jakiegoś porządnego topa na forum, ale osobiście już nie mam czasu się tym zająć, więc chyba kogoś znajomego poprosze. Podsumowując:

www.handel.6r.pl - strona

www.handel.yoyo.pl - forum

W przyszłości przerzuce forum na www.handel.6r.pl/forum ale to jak będzie mnie stać na droższy hosting :(

Pozdrawiam.

Może brutalnie ale prawdziwie:

E-marketing, e-handel, a w szczególności serwis temu poświęcony powinien stosować sam w sobie odpowiednie techniki marketingowe i promocyjne. Twój serwis nie ma nic wspólnego z marketingiem prócz kilku tematów, zresztą mało spójnych i nazwy.

Jak chcesz prowadzić portal o marketingu i handlu sieciowym samemu nie stosując nic z wiedzy ekonomicznej, psychologicznej i socjologicznej?.

- brak wyróżników tematów (trudno odnaleźć się na stronie, znaleźć cokolwiek bo wszystko jest jednolite, za mało zróżnicowane formaty tekstów)

- fatalny podział w menu

- na stronie głównej dominującą częścią dla odbiorcy są 2 nbanery

- mało treści na stronie głównej, a jest to najważniejsza strona w e-biznesie

- pomijam logo i cały nagłówek trącający stroną domową Kazia ze Starachowic lat 13.

- artykuł "formy e-marketingu" zaczna się "jak już wcześniej wspomniałem..." - czy internauta czyta serwis od deski do deski?

- grafiki nie wyświetlają się (na stronie "formy e-markeingu"

- kolorystyka nostalgiczna, zimna, prawdopodobnie zamierzeniam było (jak to bywa z szarościami) podkreślenie profesjonalizmu serwisu, ale niestety przesadziłeś.

Sam w wielu miejscach odsyłasz do innych portali o tematyce - może przyglądnij się im dokładniej, zrób małe porównanie i określ czym będziesz się wyróżniał na ich tle.

Mała uwaga może na przyszłość i do większej ilośći osób.

Piszesz, że jeszcze pracujesz nad serwisem.

Litości - nie dawajcie serwisów nieskończonych do oceny bo to się mija z clem.

Skończ na ile to możliwe - bo zawsze jest coś do poprawienia, a potem daj do oceny.

Lepiej zakończ na 95% prace, daj do oceny, a wtedy być może wychwycą ludzie "smaczki", niuanse, które są ważne a być może umkneły uwadze.

Pozdrawiam

dzieki za wszystkie uwagi.

o ile chodzi o wykonczenie to cytujac jedna z osob wypowiadajacych sie tutaj zawsze jest cos do poprawy i dodania a wiekszosc serwisow ma charakter dynamiczny, wiec ciezko wystawic portal w 100% gotowy skoro zawsze jest cos do ulepszenia :) jest za to granicy od kiedy portal nadaje sie do przegladania i mozna korzystac z czytania informacji w nim zawartych. mysle ze ten stan juz osiagnalem. no to lece do pracy.

kadzielawski - skorzystam z paru twoich uwag, niektore dosc trafne, ale czasami przesadzales :(

pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności