Skocz do zawartości

[inne] Na ile Pan wycenia stworzenie serwisu twitter.com

Mion

Rekomendowane odpowiedzi

Dziś dostałem takie zapytanie ofertowe:

Na ile Pan wycenia stworzenie serwisu twitter.com i w jakim czasie jest Pan w stanie go napisać ?
Może ktoś z Was jest wstanie na nie odpowiedzieć, bo ja nie :rotfl:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Wielu z nas już spotkało się z klientem, który chce zlecić stronę typu Allegro, Fotka itp. Oczywiście cena nie może przekraczać 2k zł. :glupek2:

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Na zapytanie o budżet na to przedsięwzięcie udzielono odpowiedzi:

Odpowiedni do wkładu pracy i zaangażowania.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Ja już zostałem skreślony jako potencjalny wykonawca, więc jest wakat jak ktoś z Was che namiary na tak lukratywnego klienta to dać nać:

Jaki budżet? W wolnym tłumaczeniu znaczy to mniej więcej tyle: zobaczmy ile z tego klienta można wycisnąć…

Już miałem do czynienia z tego typu przypadkami.

Skreślam Pana z listy potencjalnych wykonawców.

:olaboga: jaka strata ....

Poważne StartUp-y to 50-200k zł, Mion taka kasa przeszła Ci koło nosa.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Dziś dostałem takie zapytanie ofertowe:

Na ile Pan wycenia stworzenie serwisu twitter.com i w jakim czasie jest Pan w stanie go napisać ?

twitter.com (napisanie zajęło mi 2 sekundy) może być co łaska :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Trzeba było go wysłać na alledrogo, tam znajdzie podobny skrypt za 8.99 zł.

Widocznie na kwejki moda już minęła teraz na topie są twiitery.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

ja bym go wysłał na https://status.net/open-source a wziął kasę za indywidualny szablon i konfugurację :) oraz wytłumaczył na czym to polega; chyba obecnie nic lepszego i bardziej bezpiecznego nie ma

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

kiedyś napisałem zapytanie do firmy zęby napisali mi skrypt dla strony z przypisami kulinarnymi, nic specjalnego , żadnych wodotrysków. To same robi Joomla + moduł do przypisów kulinarnych. Dostałem odpowiedz 18 000 netto :D Strona o kotach na WP dostała dofinansowanie z UE na 350 000 z; ( był temat na PIO),

Wiec wszytko zalezę kto jak się ceni :D

napisz Mion prawde, czyli ze niestety nie jestes w stanie napisac takiego serwisu, gdyz zeby stworzyc serwis docelowo majacy obslugiwac miliony uzytkownikow, trzeba czegos wiecej niz jednego freelancera, badz tez, co rowniez bedzie prawda, ze jako iz gosc raczej ma male szanse na zdobycie takiej popularnosci wiec bedzie miec serwis o podobnych funkcjach jak twitter, ale bez calej tej infrastruktury, optymalizacji kodu, itd, bo wiadomo, nie trzeba sie przejmowac milionami userow, to kwota bedzie kilka tysiecy złotych MAX.

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

W sumie w tym przypadku mogłeś wziąć zlecenie i napisać mu coś na styl flakera za 5-10k. Skoro takie debilne zapytanie dał to by się nie pokapował i tak o co kamman :D Dobry layout i by myślał że ma twittera :D

--------------Dno jest wtedy,kiedy nie ma juz nawet mułu.--------------------

Turystyka na sprzedaż , Podróże małe i duże, Egipt, Turcja, Tunezja, Chorwacja...

Poszukuję zatrudnienia.

Będzie bez linka a co :D

poezjapozycjonowania(kropka)blogspot(kropka)com

NEW!!! - Blask Serpów (Prolog) W przygotowaniu: Chapter 1 - Blask Serpów

Ja już zostałem skreślony jako potencjalny wykonawca, więc jest wakat jak ktoś z Was che namiary na tak lukratywnego klienta to dać nać:

Jaki budżet? W wolnym tłumaczeniu znaczy to mniej więcej tyle: zobaczmy ile z tego klienta można wycisnąć…

Już miałem do czynienia z tego typu przypadkami.

:olaboga: jaka strata ....

[*] :cray:

sygnaturka.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności