Skocz do zawartości

[inne] Na ile Pan wycenia stworzenie serwisu twitter.com

Mion

Rekomendowane odpowiedzi

Bo by miał Twittera, tylko by mu jeszcze brakło kilka milionów na pormocje.

Twitter wydal na promocje grosze;) tak naprawdę oni nie zaczynali z milionowym budżetem a dobrym unikalnym pomysłem:) i ludzie sami wypromowali twittera;)

Usługi dla pozycjonera

Forum dla palaczy o e-papierosach i produktach ułatwiających życie;)

Z własnego doświadczenia wiem tylko tyle,ze ludzie z największa gotówką zwyczajnie "dziwnie pytają" .

Pyta facet o stronę,a chodzi o zwykły skrypt i w tym nie ma nic dziwnego. Zamiast tworzyć temat typu "jakie to śmieszne" wystarczyło tego człowieka dopytac o co dokładnie mu chodzi .

Z własnego doświadczenia wiem tylko tyle,ze ludzie z największa gotówką zwyczajnie "dziwnie pytają"

Ja z własnego doswiadczenia też coś wiem na ten temat. Poza tym pytałem o budżet co jest jak najbardziej zasadnym zapytaniem natomiast jego RE: już nie ...

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

ale twitter jak startował to był chyba 2006 rok? (więc co ma tamten budżet, do starego pomysłu i rynku już zaspokojonego )dziś mamy 2012 (choć ja tam również nigdy konta nie miałem, trochę poczytałem, na jego temat ot wszystko) ja też na fotka pl miałem kilka zdjęć (lecz po czasie usunąłem) zresztą podobnie jak na nk gdzie połowa znajomych to dziewczyny, które widziałeś 3 razy na oczy (i te komentarze "Sweetaśne zdjęcie" albo "Nic się nie zmieniłeś" tak po 10 latach dalej jestem piękny i młody) bardzo szybko przeszła mi moda, na tego typu zajawki, nie obchodzi mnie cudze życie, i wątpię, by w dzisiejszych czasach, taki rynek miał zbyt

(no chyba, że wszystko będzie za free, a dodatkowo zamiast znajomych panowie będą zapraszać gwiazdy filmów dla dorosłych na darmowe pokazy video, jednocześnie wkładając ptaszka w super urządzenie które w tym czasie ich zaspokoi, w technologii 3D! !!!)

i wątpię, by ktoś poważny chciał coś takiego w naszym kraju przy takiej konkurencji wprowadzić (bo po co?) jak ktoś wspomniał, bez ukazania informacji o budżecie (co jest najważniejsze) ludzie po prostu już nie widzą sensu przesiadywania godzinami, i dzielenia się swoim życiem z innymi

Uwaga testuje sygnaturę mechanik samochodowy Kraków

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności