Skocz do zawartości

hyhy

Rekomendowane odpowiedzi

Przeglądając dziś kondycję tematu "odchudzania" w googlu, tak sobie pomyślałem, że ciekawym tematem na tym forum może być zbiór ciekawych przykładów z SERP`ów udowadniających, jak bardzo userfriendly w ostatnich czasach googiel jest :)

Ja zaczynam:

Fraza: "tabletki odchudzające" - miejsce 1 - tadaaaaaaaaam - strona w budowie :)

Macie coś ciekawego ? ;)

Czas na testy.

Nie udał Ci się przykład :) (dla wyjaśnienia chodzi o te tabletki)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

@hyhy też za bardzo nie wiem o co Ci chodzi... :)

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

Jak chcesz perełki... To polecam frazę "Szybkie pożyczki warszawa"... Całe top10 wymiata...

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

Sz.P. beerbant raczy wyjasnic swoja teze? Ja widze informacje, iz domena jest utrzymywana na serwerach home.pl. Chyba, ze chcesz udowodnic na sile, ze nad tym jest jeszcze adwords.

Sz.P. beerbant nie widzi żadnego interesu w nauczaniu Sz. Kolegów spostrzegawczości, czytania ze zrozumieniem i logiki :D

Nie udał Ci się przykład :) (dla wyjaśnienia chodzi o te tabletki)

Kurde, dziś zajrzałem, update wykosił stronkę, choć wisiała dobrych parę tygodni, a chodziło mi o sajt:

https://www.tabletkio...dzajace.com.pl/

@kapitanie-moj-kapitanie Bo wczoraj nie podałem linka. Dziś ten przykład jest już nieaktualny, a szkoda bo mógł rozpocząć ciekawy wątek.

Nie był aktualny już w momencie jak go podawałeś ;) to przykład na dziką rotację na DC ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Jak chcesz perełki... To polecam frazę "Szybkie pożyczki warszawa"... Całe top10 wymiata...

faktycznie :) a ja dostaje codzienni tonę spamu o pożyczkach teraz wiem dlaczego :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności