Skocz do zawartości

http://wegrzce.9x.pl ocena & glosy

kamil1991

Rekomendowane odpowiedzi

Witaj,

Jestem autorem strony www.wegrzce.9x.pl, jest to stronka o moim Sołectwie.

Jeżeli stronka przypadła Ci do gustu to mam wielką prosbę:

Wyślij maila na adres rudnicka.ewa@zielonki.pl w temacie wpisując ANKIETA, a w treści wpisz NR=30.

Bierze ona udział w konkursie i dzięki twojemu głosowi mam większe szanse na zajęcie lepszego miejsca.

Z góry wielkie dzięki. Proszę też o ocene stronki :D

Dziękuje

Kamil Sałaś

Witaj Kamilu

Szybciutkie uwagi.

Co prawda nie deklarujesz zgodności ze standardami ale validator pokazuje 32 błędy pod html 4.01.

Jeśli ma to być strona użyteczności publicznej to musi być zgodna z wytycznymi UE a twoja strona choćby na dzień dobry z intrem flashowym już odpada.

Serwis ogólnie OK, niczym nie wyróżniający się niestety.

Po co podajesz datę i czas? :) - przecież jeśli ktoś ogląda witrynę to jest przy kompie więc ma to pod ręką :(

Co d kolorystyki to zieleń do gminy Zielonki zupełnie pasuje i pewnie też bym strelał w ten deseń.

Punkcik dostaniesz bo pracy sporo włożyłeś. Ale i troche jeszcze przed Tobą.

Pozdrowienia.

EDIT:

ps. szukam dziłaki w Węgrzcach, albo starego domu z działką? Nie wiesz coś przypadkiem?

heh ciekawe gdzie jeszcze dajesz te prosby o wyslanie maila do tej babki

Bierze ona udział w konkursie i dzięki twojemu głosowi mam większe szanse na zajęcie lepszego miejsca.

i zgarniecia 1 000 zl

to moze zaglosujecie i na moja www.wegrzce.info link klikalny: wegrzce

rudnicka.ewa@zielonki.pl mail treści:

NR=29

tytul maila: ANKIETA

Finanse bez tajemnic. Nie masz rachunku bankowego? Tylko najlepsze konta osobiste dla ciebie lub konto firmowe jeśli prowadzisz działalność gospodarczą.

strona jest ok jesli nie bylo by mojej chyba bym nawet zaglosowal na nia ale dla mnie grafika taka sobie to intro to juz takie najprostsze

-----------------------------------------------------------------------------------

offtopic

szkoda tylko ze tak grasz i na jakich forach jeszcze prosisz o glosy jak ktos bedzie chcial zaglosowac to zaglosuje ale moim zdaniem nie powinni glowowac ludzie z warszawy czy pcimia jaka strona najbardziej pasuje ludziom z wegrzcz czy calej tej gminy i tyle

Finanse bez tajemnic. Nie masz rachunku bankowego? Tylko najlepsze konta osobiste dla ciebie lub konto firmowe jeśli prowadzisz działalność gospodarczą.

Szkoda tylko że tak gram, a co?? Głosować mogą osoby, którym strona się podoba i które chcą, nie tworze tysięcy pustych maili i sobie sam nie wysyłam głosów - więc nie oszukuje. Co do daty, to miałem cieawostke w postaci "Wschody i Zachody" i trzebabyło to jakoś ładnie umieścić. Logo proste, wiem, narazie takie zostanie.

"jakiego znaku zapytania" bo nie moglem znaleźć a na stroe trafilem pierwszy raz dzieki tobie bo nie znalem jej

edit:

no juz wiem o co chodzi sory ale nie tylko ja robie ta strone moj mlody i jeszcze niedoswiadczony brat nie wie co to jeszcze tworzenie dobrych stron i leci troche po lepkach wiec musze poprawiac ale dzieki ze to zauwazyles

aha dzieki za ocene bo wazne ze ludzie ktorzy tworza strony wiedza co dobre

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności