Skocz do zawartości

Proszę o opinię Sklep

stefan_96

Rekomendowane odpowiedzi

Miałem to zrobić nieco później jak dociągnę sprawy techniczne ale co tam. Podoba się wam czy to kolejny szarak jest ? https://www.wyprawki-dzieciece.pl/

Posiadam taki tam sklep dla niemowląt www.wyprawki-dzieciece.pl

Domy weselne. Znajdź idealne miejsce na imprezę okolicznościową

Top ładny i przejrzysty, logo wygląda trochę mniej profesjonalne ale podobno dobrze mieć coś takiego w sklepie (np. gazetki z supermarketów mają wyglądać źle bo wtedy ludzie wierzą, że zrobią tam tanie zakupy) ;)

Na emeryturze po SEO zajmuję się R&D.

A od strony technicznej oprócz meta description i znaczbników h1, h2...(niebawem będzie). Co należy poprawić by sklepik był bardziej przyjazny dla google?

Posiadam taki tam sklep dla niemowląt www.wyprawki-dzieciece.pl

Domy weselne. Znajdź idealne miejsce na imprezę okolicznościową

title odwrotnie, zamiast

Wyprawki Dziecięce | Pokój maluszka | Łóżeczka turystyczne

daj

Łóżeczka turystyczne - Pokój maluszka | Sklep Wyprawki-Dziecięce.pl

Główna, pomysł o 2-5 trudniejszych frazach i postaraj się je wcisnąć w title + dodaj jakiś tekst.

Sprzedam domenę rządową 10latwue.pl aukcja na allegro

Wyglądem bardzo ładnie, ale mam kilka wskazówek od strony technicznej: zły title, zły opis, brak słów kluczowych, brak nagłówków, 95% zdjęć nie ma tagu alt, stosunek treści do kodu to zaledwie 7.43%. Brak pliku robots.txt, brak mapy strony, nie zdefiniowany język strony, brak faviconki i chyba tyle. W wielkim skrócie, bo nie wiem nad czym aktualnie pracujesz.

Daj znać, jak od strony technicznej poprawisz, to wtedy powiem Ci o czym zapomniałeś. ;-)

• 4 tygodnie później...

Nie pododawałeś tych altów :) Logo - nagłówek h1. "Strona główna - moje konto - koszyk" - czemu to dałeś w formie obrazków?

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności