Skocz do zawartości

hitme.pl

mario1973

Rekomendowane odpowiedzi

Nie znalazłem wątku poświęconego tej firmie dlatego pozwoliłem sobie zapytać w nowym :)

Zakupiłem tam świeżo mały hosting, odpaliłem stronkę i dziś patrzę a hosting leży do góry nogami - nie otwierają się ich strony firmowe, serwery dnsów są jakby puste....br...

czy to normalne działanie , czy przypadek chciał, że trafiła się większa awaria akurat jak stałem się szczęśliwym użytkownikiem ? :)

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

• 4 tygodnie później...

z hitme jest jak z totolotkiem. albo trafisz w dobrze dzialajacy serwer i masz fajna maszynke za niezla cene, albo meczysz sie z supportem, strony wczytuja sie tydzien, i generalnie wszystko sie sypie. oczywiscie nie mowie kategorycznie NIE temu hostingowi, bo przeciez jest szansa ze sie wygra w totka nie? mala, ale jest ;)

pozycjonowanie - interwencja

ostatnio serwer gdzie mam strony jakby przyśpieszył.... mam nadzieję, że już nie będzie losowań :)

aaa i przy okazji zablokowali funkcję php : sys_getloadavg() :) :)

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

• 5 lat później...

Witam

Myślę o firmie hitme.pl.

Widzę że BOK na weekend nie odpowiada. Nie wiem jak z suportem i zgłoszeniami awarii.

Temat jest dość stary. Ma ktoś może świeże  info czy warto. Jak to jest u nich. Nie chce się sparzyć.

A przez te lata może być lepiej lub gorzej. A za dużo informacji o nich nie ma.

Pozdrawiam

@M@k, mam u nich VPS od lutego tego roku (przeniosłem się z BH). Oferta jest dla mnie mało przejrzysta, mam coś takiego: Hosting Dedykowany z SSD.

Najwięcej kontaktowałem się z supportem na początku. Przenieśli mi wszystko, poustawiali co chciałem. Później też zdarzyło się kilka razy napisać, ale dostawałem szybko odpowiedź i problemy były zawsze rozwiązywane (też przychodzi powiadomienie na SMS o odpowiedzi supportu).

Teraz korzystam z 3 różnych dostawców i mam porównanie supportu pomiędzy: Neteasy, Biznes Host i Hitme. Szczerze mogę napisać, że support Hitme podoba mi się najbardziej. Też mają przejrzysty panel klienta.

Nie wiem co Ci jeszcze mogę napisać :) Jak za taką cenę jestem bardzo zadowolony.

SEO, SEO i SEO

• 2 miesiące temu...

Kilka razy zamierzałem się, aby napisać post w tym temacie ale za każdym razem wstrzymywałem się, ponieważ myślałem, że z czasem będzie lepiej.

W tym miesiącu zamówiłem hosting wirtualny w hitme.pl i niestety zawsze jak chcę coś robić to strona muli lub (tak jak teraz) strona nie ładuje się.

Mam hosting w kilkudziesięciu firmach i hitme.pl to najgorszy wybór. Jak zacznie działać to muszę zrobić kopię zapasową, ponieważ obawiam się o strony.

Kiedyś chwaliłem firmę. Dzisiaj niestety nie mogę...

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

Napisałem kilka godzin temu e-maila z informacją i z prośbą o pomoc w rozwiązaniu problemu. Pewnie jutro odpiszą.

Mam tam na koncie 20 domen, które dzisiaj chciałem podpiąć pod SWL, a nawet nie widnieją w indeksacji - site=0-1.

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności