Skocz do zawartości

mój drugi katalog na własnym skrypcie

kayman

Rekomendowane odpowiedzi

domena zarejestrowana w listopadzie zeszłego roku i stała z index.html z info

obecnie ma wszystkie podstrony co widać zarejestrowane, w blogu dopiszę kilka tekstów jak przyjdzie wena TFUrcza :)

tematyczny (!?) jak widać (mój przykładowy wpis usunę)

darmowy

czas wpisu w/g regulaminu (dopuszczane są podstrony i nawet konkretne produkty ale na krótszy okres bo nie jestem w stanie potem skontrolować czy ktoś tym jeszcze handluje/ strona istnieje)

przy braku kategorii proszę zgłaszać - na razie jest z nimi chudo - wszelkie inne sugestie mile widziane

linki dofollow

jak sie komuś nie podoba szata graficzna to sory na razie nie mam innego pomysłu (już zostałem za to zjechany :D ) jednak jest w planach jej zmiana na coś (?)

wpis zrozumiały dla ludzi - wszelkie mieszarki odrzucam duplikatów nie sprawdzam - 300 znaków

https://babskiland.pl/

chętnych zapraszam

e: zapomniałem dopisać ze jest pingowany automatycznie do kilku wyszukiwarek 2 x dziennie -> indeksacja trwa do 24 godzin

Witam

zapraszam na moj katalog https://www.katalog.mocnykatalog.net

nie ma to jak podpiąć się pod dobry temat i zniczyszć go jakim syfem,

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Duże brawa za własny skrypt i oryginalność. Dopatrzyłem się jednej wady - brak możliwości ustalenia własnego tekstu zakotwiczającego w linkach

dzięki za uznanie, jak ktoś chce link w treści to wystarczy napisać gdzie w uwagach dla moderatora

Witam

zapraszam na moj katalog https://www.katalog.mocnykatalog.net

ot spamer :D zrób swój topic ja też poreklamuje swoje katy :P (nie mam nic przeciwko konkurencji :) )

Kayman czyżbyś myślał o zrobieniu konkurencji Generałowi ? PS> ładny skrypt

tak naprawdę to pisałem dla siebie cms bo mnie wq..... zaczęły te wp i joomla i zrobiłem sobie coś po prostu wygodnego i prostego chociaż cały czas poprawiam rożne bugi :)

katalog to moduł jak na razie mój ostatni chociaż mam jeszcze 2 domeny puste :)

teraz robię skrypt ogłoszeń (bardzo rozbudowany ale wygodny dla usera i ze strony administracyjnej i ze strony ogłoszeniodawcy) i tak naprawdę to o ten skrypt chodzi ale bez cms by była kicha

ot cała historia :)

Fajny katalog, chociaż mógłbyś wprowadzić zawijanie wierszy w opisie meta i uwagach dla moderatora, bo ci tam napisałem trochę i trzeba potem suwakiem machać na boki, żeby sprawdzić czy wszystko jest jak ma być ;)

zrobione, niepotrzebnie w ogóle to było :)

e:/ prosiłbym o wpisy od osób związanych bardziej z tematyką tego katalogu :) (proszę wybaczyć ze nie dodałem wpisu o górnikach :) )

inne osoby zapraszam do ogólnotematycznego katalogu https://siezamawia.pl/ działa on na tym samym skrypcie i podobnych zasadach

ale żaden maila z potwierdzeniem wpisu nie przyszedł

bo wyłączyłem to w obu katalogach bo zacząłem dostawać reklamy o pozycjonowaniu :D i już mi zbrzydło je kasować

ot spamer zrób swój topic ja też poreklamuje swoje katy (nie mam nic przeciwko konkurencji )

ja tylko podaje linka do swego katalogu a nie konkurencja, konkurencja to cos jak podajesz link a ktos ci pisze ze na stronie sa wirusy na której nie ma albo twoj katalog to syf zobacz moj i ja też nie mam nic przeciwko jak byś dodał na moj post swoj katalog nie oczerniajac mego i nic do reklamowania swego katalogu

ot spamer zrób swój topic ja też poreklamuje swoje katy (nie mam nic przeciwko konkurencji )

ja tylko podaje linka do swego katalogu a nie konkurencja, konkurencja to cos jak podajesz link a ktos ci pisze ze na stronie sa wirusy na której nie ma albo twoj katalog to syf zobacz moj i ja też nie mam nic przeciwko jak byś dodał na moj post swoj katalog nie oczerniajac mego i nic do reklamowania swego katalogu

ja czegoś nie rozumiem :)

klikasz nowy temat -> opisujesz co i jak, podajesz adres-> zapraszasz ludzi etc. od czasu do czasu piszesz o zmianach czy co tam robisz

masz zakaz zakładania nowych tematów? :)

btw. dzięki za podbijanie mojego tematu :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności