Skocz do zawartości

Pingwin update

pozycjonowanie

Rekomendowane odpowiedzi

Na amerykańskich forach rozpisują się odnośnie wpuszczenia do serpów czarnej bestii LINK - U mnie poleciała dzisiaj jedna ze stron którą podniosłem po wiosennym zamieszaniu ze starszym bratem w czarno-białym kubraczku. Macie może jakieś spostrzeżenia?

Nowości z branży zoologicznej czyli wszystko dla psa i nie tylko https://www.dlapieska.pl/ 

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Spostrzeżenie mam takie:

Robić swoje, nie panikować.

Gdybym za każdym newsem odnośnie jakichś zmian bądź też najczęściej rzekomych zmian w algorytmie miał zmieniać swoją strategię to filtry i inne niespodzianki miałbym murowane. W G. w ramach rozluźnienia zapewne wchodzą na te fora i mają niezły ubaw :)

W dniu 30.08.2012 o 15:23, pozycjonowanie napisał(a):

U mnie poleciała dzisiaj jedna ze stron którą podniosłem po wiosennym zamieszaniu ze starszym bratem w czarno-białym kubraczku. Macie może jakieś spostrzeżenia?

28.08 kilka podstron które pozycjonuje dostało filtra i 400 pozycji w dół :D jedną już udało mi się uratować więc jestem pełen nadziei ;)

proponuje nie zakładać nowych wątków bo to bez sensu.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

W dniu 31.08.2012 o 06:31, zgred napisał(a):

proponuje nie zakładać nowych wątków bo to bez sensu.

to zależy dla kogo bez sensu :):) - tej lawiny strachu i niepewności już nie da się zatrzymać. To się udało modelowo Googlarzom. Co z tego, że ze stratami i śmieciami w serpach - po trupach do celu.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

U mnie też wszystkie strony w TOP1! Za oceanem piszą, że to personalizacja wyników na podstawie skanu siatkówki oka! No to mamy rewolucję w internecie :D :D :D

W tym seo katalog -u nie może zabraknąć Twojej strony - www.seokatalog.pl - PR4

Zegarki szwajcarskie - Bisset - https://zegarynka.pl i Katalog firm - https://otofirmy.pl - zapraszają!

Na niektóre frazy po parę stron w TOP1, tego nie zagwarantuje wam żadna inna firma, dodatkowo wszystko w cenie 5,99 ;)

A tak zupełnie serio to po co kolejny temat dla panikarzy? Mamy już jeden

Najlepszy stomatolog i ortodonta w Katowicach - Freshmed - piękny uśmiech to zdrowy uśmiech :)

Jak to po co ? Dla nabijania pseudospecjalistycznych postów. Pisałem już o updat`cie w innym wątku - miałem to samo co @pozycjonowanie - mocno w dół, po dniu korekta i powrót na topy i to dla strony, która odratowałęm po kwietniu.

Zbieg okoliczności ? Nie.

Wygląda na to, że pingwin poprawił kwietniowe uderzenie.

Czas na testy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności