TRENS Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 No i ta fraza co była na drugiej pozycji, zakotwiczyła się przed chwilą w reklamach AdWords i nawet fajnie, bo mam jeszcze płacone za klika. Osobiście uważam, że update jest bardzo udany. Jestem zadowolony. Linkuj dalej i nie pier*ol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek J. Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Ludzie zacznijcie żyć, ciągle tylko (wybaczcie za zwrot) sracie się pingwinem, pandą, co to już zoofilia na tym forum panuje? Coś Wam opada to zachowajcie dla siebie, coś Wam rośnie też tutaj nikogo to nie obchodzi. Zakładany jest już setny temat, który nawet nie jest na temat, czytać tego nie można. Mam wrażenie, że po prostu nie potraficie robić stron, skoro ciągle wszystko Wam wypada z indeksu. Przestańcie się tak tym jarać, czuje się jak w kiepskiej grze, same no life'y. Musiałem to z siebie wyrzucić. Zapraszam także na mojego bloga Jacek Jagusiak. Oferuje także usługę odwirusowania stron www jak i serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huggo Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Zastanawiam się po co co chwila robić o tym nowe wątki... Jak macie takie słabe nerwy to w adwordsy pójdźcie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtecki1 Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 @Huggo - świetna odpowiedź. Do pozostałych - nie chwalcie się że Wam spadło czy wzrosło - wszyscy (większość) na PiO obejrzą sobie Wasze strony i sposób linkowania, wyciągną wnioski i uwierzcie nie podzielą się nimi Tylko niech nikt nie mówi że nie można do nich (Waszych stron) dotrzeć Edit: no może nie wszyscy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozycjonowanie Opublikowano 2 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Wojtecki1 masz rację z tego co widzę to na tym Drugim forum czasami bardziej zwięźle piszą Nowości z branży zoologicznej czyli wszystko dla psa i nie tylko https://www.dlapieska.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy-100 Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Widzę jakieś zmiany coś się zmieniło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robbieriviera Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Nadszedł Jeżozwierz! p.s. a tak na poważnie to nic, czekamy na ten duuuuuży update Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Leasingmarket.pl - gdy masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinewg Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 W dniu 1.09.2012 o 08:35, Hicarian napisał(a): A jak tam na twoich gównianych stronach z cpm fun? Nie za bardzo Cię ponosi? Pisałeś coś o poziomie, a zachowujesz się jak urażone dziecko, do tego źle wychowane. W tym seo katalog -u nie może zabraknąć Twojej strony - www.seokatalog.pl - PR4 Zegarki szwajcarskie - Bisset - https://zegarynka.pl i Katalog firm - https://otofirmy.pl - zapraszają! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SitePromotor Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Tak obserwuję, obserwuję, ale póki co nie widzę zmian. Wygląda na to, że najlepsze dopiero ma nadejść Dołącz do najlepszych!SitePromotor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DFAG Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Takze zmian zadnych nie widze, procz wzrostow - co cieszy rzecz jasna Zadnyych filtrow, spadkow, skokow pozycji itd... "JAKOŚĆ PAMIĘTA SIĘ O WIELE DŁUŻEJ NIŻ CENĘ." https://devdoit.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwnut Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 ale fajnie sie czyta takie tematy duzo paniki malo informacji moje ulubione posty to typu " porobilem zmiany, wszystko poszlo do gory, ale nie powiem wam nic " a tak do tematu mi wskoczyla dzis strona do top5, a byla poza setka od jakiegos czasu bo "ktos" cos zmajstrowal cheers ! Working@strony internetowe Bydgoszcz Darmowy Seo Katalog Jąkanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DFAG Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 W dniu 4.09.2012 o 11:10, pwnut napisał(a): ale fajnie sie czyta takie tematy duzo paniki malo informacji moje ulubione posty to typu " porobilem zmiany, wszystko poszlo do gory, ale nie powiem wam nic " a tak do tematu mi wskoczyla dzis strona do top5, a byla poza setka od jakiegos czasu bo "ktos" cos zmajstrowal cheers ! Gdzie ty tu panike widzisz..? "JAKOŚĆ PAMIĘTA SIĘ O WIELE DŁUŻEJ NIŻ CENĘ." https://devdoit.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aptus Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 A ja mam wrażenie , że jakiś lekki update był. Z tego co widzę kilka domen które dostało pingwinem jest znacznie wyżej. Do tego nastąpiło spore przetasowanie wielu serpów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajacgd Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Był, bo to googlersi potwierdzili, ale to jeszcze nie jest ten, którego mamy się bać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
positive Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Tak świetny update jak sobie wpisałem dziś jedną frazę to 50 stron okupują porównywarki cen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.