Skocz do zawartości

Pingwin update

pozycjonowanie

Rekomendowane odpowiedzi

tej lawiny strachu i niepewności już nie da się zatrzymać.

Jakiej lawiny strachu.?

Ja osobiście nie przejmuję się zbytnio tym, co kto mówi. Nie interesuje mnie polityka innych firm, interesuje mnie tylko zysk mojej firmy.

Postępuję według własnych zasad.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

TRENS, Dark, Hank- bez kitu nie wiem jak Wy to robicie że TOP1 ja napieprzam jak głupi i 4 frazy w topach mi się trzymają, reszta skacze:(

Pewnie chodzi o to, że "napieprzasz jak głupi", zacznij "napieprzać jak madry" ;)

Najlepszy stomatolog i ortodonta w Katowicach - Freshmed - piękny uśmiech to zdrowy uśmiech :)

może cosik więcej??

Musisz użyć soft o nazwie "Mózg"...

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

Na amerykańskich forach rozpisują się odnośnie wpuszczenia do serpów czarnej bestii LINK - U mnie poleciała dzisiaj jedna ze stron którą podniosłem po wiosennym zamieszaniu ze starszym bratem w czarno-białym kubraczku. Macie może jakieś spostrzeżenia?

Na płocie było napisane d****a - jeden pogłaskał i drzazga mu weszła inny kopnął i złamał sobie nogę ....

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

U mnie wszystko jest tam gdzie było... Co było w topach jest w topach... A to co było w czarnej ()() to dalej tkwi w ciemnościach... Więc ja tego updatu nie widzę...

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

Na amerykańskich forach rozpisują się odnośnie wpuszczenia do serpów czarnej bestii LINK - U mnie poleciała dzisiaj jedna ze stron którą podniosłem po wiosennym zamieszaniu ze starszym bratem w czarno-białym kubraczku. Macie może jakieś spostrzeżenia?

Na płocie było napisane d****a - jeden pogłaskał i drzazga mu weszła inny kopnął i złamał sobie nogę ....

Karol S. juz czuje twoj oddech na plecach.

Co do tematu, to nie widze zadnych zmian.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności