Skocz do zawartości

Pingwin update

pozycjonowanie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ludzie zacznijcie żyć, ciągle tylko (wybaczcie za zwrot) sracie się pingwinem, pandą, co to już zoofilia na tym forum panuje?

Coś Wam opada to zachowajcie dla siebie, coś Wam rośnie też tutaj nikogo to nie obchodzi.

Zakładany jest już setny temat, który nawet nie jest na temat, czytać tego nie można. Mam wrażenie, że po prostu nie potraficie robić stron, skoro ciągle wszystko Wam wypada z indeksu. Przestańcie się tak tym jarać, czuje się jak w kiepskiej grze, same no life'y.

Musiałem to z siebie wyrzucić.

Zapraszam także na mojego bloga Jacek Jagusiak. Oferuje także usługę odwirusowania stron www jak i serwerów.

@Huggo - świetna odpowiedź. Do pozostałych - nie chwalcie się że Wam spadło czy wzrosło - wszyscy (większość) na PiO obejrzą sobie Wasze strony i sposób linkowania, wyciągną wnioski i uwierzcie nie podzielą się nimi :)

Tylko niech nikt nie mówi że nie można do nich (Waszych stron) dotrzeć :)

Edit: no może nie wszyscy :)

Nadszedł Jeżozwierz!

p.s.

a tak na poważnie to nic, czekamy na ten duuuuuży update

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Leasingmarket.pl - gdy masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

A jak tam na twoich gównianych stronach z cpm fun?

Nie za bardzo Cię ponosi? Pisałeś coś o poziomie, a zachowujesz się jak urażone dziecko, do tego źle wychowane.

W tym seo katalog -u nie może zabraknąć Twojej strony - www.seokatalog.pl - PR4

Zegarki szwajcarskie - Bisset - https://zegarynka.pl i Katalog firm - https://otofirmy.pl - zapraszają!

ale fajnie sie czyta takie tematy :) duzo paniki malo informacji :P moje ulubione posty to typu " porobilem zmiany, wszystko poszlo do gory, ale nie powiem wam nic " :)

a tak do tematu mi wskoczyla dzis strona do top5, a byla poza setka od jakiegos czasu bo "ktos" cos zmajstrowal :) cheers !

ale fajnie sie czyta takie tematy :) duzo paniki malo informacji :P moje ulubione posty to typu " porobilem zmiany, wszystko poszlo do gory, ale nie powiem wam nic " :)

a tak do tematu mi wskoczyla dzis strona do top5, a byla poza setka od jakiegos czasu bo "ktos" cos zmajstrowal :) cheers !

Gdzie ty tu panike widzisz..?

"JAKOŚĆ PAMIĘTA SIĘ O WIELE DŁUŻEJ NIŻ CENĘ."

https://devdoit.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności