Skocz do zawartości

Nowa odsłona effectmedia.pl

WyczesanySEOWIEC

Rekomendowane odpowiedzi

Jak dla mnie kolor zielony raczej tu nie pasuje. Przynajmniej mi się on nie widzi.

Za dużo podkreślonych słów kluczowych. Nie idzie tekstu czytać.

Zrobiłbym klikalne ikonki: pozycjonowanie, seo itp.

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Szkoda, że nic się nie dzieje po kliknięciu w jedną z ikon 'pozycjonowanie', 'strony www' itp.

Generalnie nie działa więcej odnośników...

Szkoda, że nic się nie dzieje po kliknięciu w jedną z ikon 'pozycjonowanie', 'strony www' itp.

Generalnie nie działa więcej odnośników...

Naprawdę nie działają odnośniki (ikonki pozycjonowanie, strony www etc)? Testowałem to na telefonie oraz różnych przeglądarkach i w zasadzie nie było z tym problemu mhmm

Wypowie się ktoś jeszcze?

"... Z wyborem firmy SEO jest troszkę jak z wyborem marki samochodu..."

Polecam skuteczne pozycjonowanie warszawa !

Sprawdziłem na firefox, rzeczywiście jest ok, lecz na chrome niestety nie (Wersja 21.0.1180.57), system Debian.

Czy ja wiem czy za dużo ;-D No może :)

Na razie stronka stoi nieźle w wynikach (mimo praktycznie braku większych działań z mojej strony - na razie bynajmniej :-P )

Faktycznie - ten display:block jest totalnie niepotrzebny. Dzięki za info :-)

"... Z wyborem firmy SEO jest troszkę jak z wyborem marki samochodu..."

Polecam skuteczne pozycjonowanie warszawa !

Za dużo skryptów w headerze wywołujesz :) Fajnie, że stosujesz nowe tagi z html5, typo niestety kuleje. Nieczytelna czcionka, zwłaszcza w stopce.

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności