Skocz do zawartości

Nowa odsłona effectmedia.pl

WyczesanySEOWIEC

Rekomendowane odpowiedzi

Dziękuję za kolejne opinie.

Zgadza się - do o nas jeszcze będę wsadzał grafikę. Tak samo do oferty.

Co do fotografii - jest to temat bardzo "ciepły" ale sądzę, że do końca tego m-c uzupełnię ofertę, wraz z przykładowymi foto. :-)

bold - No, przesiadłem się na html5 bo jest lepiej czytany no i jest kompatybilność wsteczna dla najbardziej używanych przeglądarek ;D.

Nie wiem czy będę ruszał jeszcze fonty, chociaż rozeznam się u innych jak to wygląda, jeśli u Ciebie jest taki efekt.

Jakiej przeglądarki używasz że to Ci tak renderuje ? : >

"... Z wyborem firmy SEO jest troszkę jak z wyborem marki samochodu..."

Polecam skuteczne pozycjonowanie warszawa !

Cześć,

Szybki kontakt - dla mnie jakby rozmazany i dość nie czytelny tekst. Brakuje mi telefonu gdzieś na górze i dobrze widocznego, może ci się nie spodoba ale ja bym to walnął już pod logo - to moja subiektywna ocena. Masz małą literą Warszawa w title, wiesz, że ludzie a szczególnie kobiety zwracają na coś takiego uwagę? Slider - genialny, ale tak nie pasują mi przyciski przewijania, czy nie lepiej zamiast szarego użyć jednego z dominujących kolorów, w tym wypadku fioletowego? Logo świetne, wpisz site: z domeną i zobacz co ci się na każdej podstronie wyświetla.

Teraz patrze uważniej, czcionka jest nie odpowiednia.

Mimo to pozytywne wrażenie :)

Ładowanie strony w 2 sekundy, polecam: Lh.pl . Test

Bardzo podoba mi się zakodowanie strony, działa ładnie nawet na chrome, gdzie większość stron się sypie. Można kontakt do kodera? ;)

Na grafice się nie znam, ale przyczepię się trochę do semantyki i kodu.

1. Fajnie, że używasz HTML5, ale chyba nie wiesz jak i kiedy używać tagów :).
    WTF?
    <a title="Pozycjonowanie" href="oferta/pozycjonowanie.html"><header><h1 class="swap">Pozycjonowanie warszawa</h1></header></a> - Jeszcze wstawi tutaj kolejne <body>. Dla mnie to spam jak nic :)
  2. Kolejna rzecz, jak używasz HTML5, to mógłbyś użyć CSS3. Po co robić dodatkowe obrazki (sprite) z obróconym obrazkiem jak można to ogarnąć jednym stylem?
  3. Podobnie z tym: images/home/seobutton.png przecież to też można ogarnąć w CC3. Pisałem o tym u siebie o gradientach w css3
  4. Meta keywords, rly? :)

blog o apple | highlab.pl - blog technologiczny

Na grafice się nie znam, ale przyczepię się trochę do semantyki i kodu.

1. Fajnie, że używasz HTML5, ale chyba nie wiesz jak i kiedy używać tagów :).
    WTF?
    <a title="Pozycjonowanie" href="oferta/pozycjonowanie.html"><header><h1 class="swap">Pozycjonowanie warszawa</h1></header></a> - Jeszcze wstawi tutaj kolejne <body>. Dla mnie to spam jak nic :)
  2. Kolejna rzecz, jak używasz HTML5, to mógłbyś użyć CSS3. Po co robić dodatkowe obrazki (sprite) z obróconym obrazkiem jak można to ogarnąć jednym stylem?
  3. Podobnie z tym: images/home/seobutton.png przecież to też można ogarnąć w CC3. Pisałem o tym u siebie o gradientach w css3
  4. Meta keywords, rly? :)

Dziękuję za uwagi :D

1. No może :D Chociaż uważam, że to nic złego. Jak coś jest nagłówkiem to zawsze daje header a do tego dopisuje h1 lub jakie tam uważam za słuszne :P

2. Oczywiście, że można. Lecz nie ma pełnego wsparcia do tego, to wolałem dać obrazki.

3. J.w - są problemy z gradientem jeszcze w niektórych przeglądarkach - Oczywiście, zanim zdecydowałem się ostatecznie na obrazki - to myślałem o gradientach. Pewnie "z czasem" się na nie "przerzucę".

4. ? ;C

"... Z wyborem firmy SEO jest troszkę jak z wyborem marki samochodu..."

Polecam skuteczne pozycjonowanie warszawa !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności