Skocz do zawartości

polski odpowiednik programu Xrumer

MegaBet

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 49
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Nie ma i nigdy nie było (nie będzie?) czy to Polskiego czy innego odpowiednika Xrumera

nie tak do końca odpowiedniki są, problem lezę po stronie OCR, na razie wszyscy co się starali zrobić coś podobnego polegli właśnie na recaptcha.

Polski soft tez jest tego użytkownika https://www.forum.opt...54-qwerty10000/, tylko to co pokazywał było strasznie niedopracowane, surowe, i daleko było do wersji deweloperskiej. Re-captcha nie łamał, ale reszta z większości popularnych captcha owszem.

Z moich informacji wynika ze za ok 2 tygodni na PIO zostanie zaprezentowany podobny soft, ale powtarzam będzie tylko podobny.

Same dodawanie postów to do wybranego forum mogę zrobić w jeden dzień, bo to dla mnie nie problem. Problem stanowi to o czym pisał MaxPan "problem lezę po stronie OCR". Używanie decapychera i $$$ na dłuższa metę do postowania na forach generuje już pewne dodatkowe koszty które w wypadku xrummera nie występują. Ale jak Wam nie przeszkadza opłata w decaptcherach to mogę się z tym zmierzyć :pisze:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Bez wbudowanego OCR'a soft dodający do for nie ma racji bytu.

Dodając powiedzmy do 10.000 for/dzień(tak jak robi to rumak) koszt dzienny to ok. 50-60zł.

Miesiecznie robi nam się jakieś 1500zł :D

Moim zdaniem nic nie pobije tu rumaka, botmaster za długo w tym siedzi żeby oddał temat, a skoro on sobie nie radzi z pewnymi rzeczami(i jego ekipa) to tym bardziej nikt sobie nie poradzi :D

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Same dodawanie postów to do wybranego forum mogę zrobić w jeden dzień, bo to dla mnie nie problem.

Dodawanie postów przydałoby się w przypadku budowy swojego zamkniętego zaplecza opartego na skryptach forum.

Myślę, że to byłby fajny dodatek, nie musiałby obsługiwać OCR, a w wielu przypadkach by ułatwił pracę :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności