Skocz do zawartości

polski odpowiednik programu Xrumer

MegaBet

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 49
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Bez wbudowanego OCR'a soft dodający do for nie ma racji bytu.Dodając powiedzmy do 10.000 for/dzień(tak jak robi to rumak) koszt dzienny to ok. 50-60zł.
Cena 50 -60 zł ja 10K wpisów była by jak najbardziej do zaakceptowania gdyby te wpisy dawały takie rezultaty jak kiedyś. Uważam, że skuteczność tego typu spam balastów jest na tyle niska, że nie jest to jednak obecnie opłacalne. Przy balaście z xrummera skuteczność była by taka sama, ale chociaż bez dodatkowych opłat :)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Moim zdaniem taki soft miałby sens, ale raczej nie do masowego spamowania (bo tutaj nic nie pobije xrumera). Ja bym to bardziej widział do zakładania profili na kilkudziesięciu/kilkuset wyselekcjonowanych wcześniej forach z naprawdę wysokiej półki. Wtedy można byłoby sobie pozwolić na zewnętrznego OCRa i finalnie byłoby to opłacalne bez wydawania sporej sumy na wejściu.

Taki soft już jest gotowy, napisałem wyżej - będzie zaprezentowany na PIO za ok 2 tygodnie w komplecie będzie sam soft soft+harwester ( nie tylko forum)+harvester i tester proxy+ kreator modow ( soft do ucznia samego postera zakaladać profili i postowac na zmodyfikowanych forach, odpowiadanie na pytania, klikania w dodatkowe okienka, wybierania odpowiedzi z rozwijanej listy, składania pociętych obrazków i td, praca z makrosami oczywiście). Soft można nauczyć automatycznie zakładać konta i postowac na każdym forum. Testowałem już.

Soft nie jest Polski, wiec autorowi topiku nie będzie pasować :D

tu chodzi może nie tyle jaki %, XR czasami robi kilkanaście, kilkadziesiąt podejść, tylko prędkość, wielowątkowość jego dziamania jest na tyle duża ze ty po-prostu tego nie zauważasz. Po 2 gie G ciągle zmienia recaptcha, i 30-40 % dzisiaj może się wydawać niezła liczba ale jutro już może być 5%.

Jeśli łamiesz obecna re-captcga na poziomie 30-40 to ok, ale na ile watkach, ile czasu to zajmuje? i td. Po 3 cie recaptcha to nie są wszystkie captcha w internecie, jeśli porównujemy do XR to racaptcha to tylko mala cześć innych captcha co on bije.

Jak masz już coś gotowe do pokazania, daj znać wiem sporo mieść gdzie to można sprzedać jeśli chcesz i jeśli to warte uwagi..

@artur_waw

Zewnętrzny OCR?

OCR recaptcha, o nabywców przy 30-40% skuteczności problemu nie będzie. Większość dobrych lokalizacji jest oklejona recaptchą.

Nie musi rozwiązywać żadnych innych captcha.

Jestem aktywnie zainteresowany zakupem takiego cuda. Tylko sam OCR, bez addera. Nawet jeśli miałoby działać 3 m-ce, na pewno się zwróci, porównując choćby do wspomnianych decaptcherów.

Obecne reCaptcha generują tat nieczytelne, że na poziomie 40% rozwiązuje = w ogóle jest wstanie odczytać człowiek. Przynajmniej ja spotykam takie które są w 100% nieczelne.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Na początku chciałbym wyjaśnić kilka rzeczy, żeby nie było jakichś niedomówień. Zajmuje się tym zagadnieniem w związku z moją pracą inżynierską, a jako że udało mi się zainteresować tematem kilku znających się na rzeczy doktorów to mogę liczyć na merytoryczne wsparcie.

@MaxPan

Obecnie najważniejszym kryterium dla mnie jest skuteczność, potem elastyczność a na końcu szybkość rozwiązania.

@lev

Jak wspomniałem tworzę to w ramach pracy inżynierskiej, powoduje to wiele "komplikacji". Mnie przed rozpoczęciem najbardziej interesowała kwestia autorskich praw majątkowych - w dużym skrócie najpierw muszę się obronić zanim cokolwiek się stanie.

@Darq

Też bym chciał żeby skuteczność była jak najlepsza ale boję się, że od pewnego momentu wzrost skuteczności może powodować znaczny spadek szybkości.

@Mion

Nawet zgadzam się z Tobą. Natomiast jak w każdej takiej pracy istnieją grupy testowe i kontrolne. Trzeba było wybrać jakąś metodologię bo ciężko po każdej zmianie "atakować" ileś serwisów.

Także żadnych cudów nie obiecuję, bo jak zauważył MaxPan skuteczność to nie wszystko w komercyjnym zastosowaniu. Wiadomo, że gdzieś jest chęć zysku ale temat reCaptchy jest na tyle bogaty w przeróżne zagadnienia, że idealnie nadaje się jako wstęp do przyszłej pracy z obrazami kolorowymi.

Może uda mi się zrobić coś dobrego

;)

bo ciężko po każdej zmianie "atakować" ileś serwisów.

Akurat to panie Kolego jest bardzo proste - implementujesz reCaptche we własnym skrypcie testowym i do woli możesz wykonywać prób - nie ma różnicy... Przy okazji zobaczcie jakie twory obecnie podstawiają, że czasami jest połowa jednego wyrazu widoczna. ta reCaptcha staje się coraz bardziej nieczytelna dla człowieka, a co dopiero dla algorytmu łamiacego. Ale oczywiście trzymam wirtualne kciuki za Twój algorytm rozpoznawania.

ta reCaptcha staje się coraz bardziej nieczytelna dla człowieka, a co dopiero dla algorytmu łamiacego.

Ostatnio robiłem z 6 odświeżań, albo tracę wzrok... albo wszystko trzeba będzie zlecić hindusom :)

40 % skuteczność, zależy na jakiej próbie, w jaki sposób testowane.

Jednak ja bym optymistycznie patrzył w rozwój tego programu.

Dodać do tego serwerowe zapamiętywanie rozwiązanych ręcznie captcha spiętych z programem i w rok masz skuteczność pewnie dwa razy wyższą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności