Skocz do zawartości

znikające TOP1

eclipse

Rekomendowane odpowiedzi

a może ktoś sprawdzić i potwierdzić - w dzień kiedy znikacie z top1 wejdźcie w googla i wpiszcie frazę jeszcze raz z zpalca, tak żeby Instant ją odświeżył - u mnie ZAWSZE wtedy domena znowu pojawia się na top1 - co sugeruje ewidentnie bug algorytmu, a nie jakieś teorie spiskowe, że tak sprawdzają kto się pozycjonuje a kto nie

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

a może to nie jest to o czym mówicie!

Ja mam podobną sytuację. Kilkanaście fraz w TOP10 ale jak sprawdzam to jej nie widzę, ale gdy kliknę przykładowo w 7 stronę wyników wyszukiwania (czyli 61-70) i wrócę znowu na pierwszą to już widzę swoją stronę w TOP10. Mam tak z wieloma frazami.

zwrócę na to uwagę i jeżeli coś zaobserwuję, to dam znać. Ale rzeczywiście zdarzyło mi się kilka razy ( jednak, nie na tej stronie o której wspominałem przy wcześniejszych wypowiedziach ) że strony nie było w top 10, a po przejrzeniu kilku kolejnych stron i powrocie do pierwszej - magicznym trafem wróciła. To jednak uznaję za ewidentny bug... Sytuacja ze skaczącymi pozycjami to jedno, znikająca z top 10 strona to coś innego. Zasadniczo tak czy inaczej, to jest jakieś archiwum seo X :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności