Skocz do zawartości

Tania dodawarka dla amatora?

Fizyka

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

szukam dodawarki do katalogów, możliwie jak najskuteczniejszej ale w możliwie najniższej cenie.

Mam zaledwie kilka stron większych i kilkanaście mniejszych, więc szukam raczej czegoś taniego.

Początkowo chciałem kupić esCat v4 MAX, ale czytając opinie w innym temacie o jego bardzo niskiej skuteczności dodawania zrezygnowałem, więc co mi polecacie?

Dodam, że jestem osobą fizyczną, nie prowadzącą działalności gospodarczej.

Jesteś w gimnazjum, liceum lub na studiach, fizyka to dla Ciebie problem?

Nic prostszego wystarczy, że za darmo nauczysz się wzory fizyka z objaśnieniami symboli.

I policzysz kilka zadania fizyka z rozwiązaniami dla liceum, gimnazjum i studentów.

• Odpowiedzi 47
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@więc co mi polecacie?

Jesli Twój budżety jest nie mniejszy niż 300 zł netto proponuję dodawarkę która wchodzi w skład jego pakietu UltraSEOMaster

- W tej chwili obsługuje SEOkatalogi na recaptcha czyli darmowe i multikody, Sinooke multikody, DonMini pozostałe jak Webmii itd dojdą niebawem :

Więcej na ten temat:

https://www.forum.opt...50#entry1092084

https://www.forum.opt...25#entry1098232

https://www.forum.opt...40#entry1098654

https://www.forum.opt...40#entry1098977

Do tego dochodzą liczne dodatkowe funkcje :)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Przejrzałem wszystkie i najbardziej mi się podobają UltraSeoMaster i OmniAdd v5, ciężki wybór ogólnie. Rozumiem, że oba mają dożywotnią darmową aktualizację?

Jesteś w gimnazjum, liceum lub na studiach, fizyka to dla Ciebie problem?

Nic prostszego wystarczy, że za darmo nauczysz się wzory fizyka z objaśnieniami symboli.

I policzysz kilka zadania fizyka z rozwiązaniami dla liceum, gimnazjum i studentów.

Ja przetestowałem kilka dodawarek i obecnie najbardziej podoba mi się dodawarka straseusza. Ale program Miona oferuje Ci nie tylko dodawarkę ale również masę ciekawych funkcji przydatnych każdemu pozycjonerowi.

Nie zgodzę się, że przy tej ilości stron wystarczy dodawarka ręczna - wiem co mówię, bo mam SeoLight'a. Różnicy w jakości dodawania nie ma, a dodanie do kilkuset katalogów ręcznie to niewyobrażalna strata czasu.

Co do zlecania - owszem blast kosztuje kilkanaście złotych niech będzie 15 - czyli po 20 blastach masz 300 stówki kosztów. Za 3 miesiące powtórzyć (bo jedne katalogi znikają, a inne się pojawiają) i kolejne 300.Bez sensu - szczególnie jeśli ma się ograniczony budżet.

Tak wiec moim faworytem jest na chwilę obecną UltraSEOMaster i szczególnie na to, że jest to prawdziwy kombajn brałbym właśnie ten program.

Ja polecam DonLinkAge - często aktualizowany, do działania nie trzeba mocnego hosta a jeśli będziesz miał problem z instalacją (która jest raczej prosta) autor skryptu na pewno Ci pomoże. Dużym plusem jest też własna baza precli użytkowników DonLinkAge a także prosty monitoring stron - jeśli masz mało stron nie opłaca się kupować dodatkowego softu do monitoringu.

Nie kupuj żadnych półautomatów, jak masz parę stron to już Ci się opłaca zainwestować w automat.

@Fizyka

Ja na Twoim miejscu brałem soft od Miona, dlaczego:

• przeglądając forum zobaczysz, że jego produkty są na poziomie a on sam zna się na tworzeniu softu,
  • programy są cały czas rozwijane,
  • możesz liczyć na kontakt (być może szorstki ale rzeczowy i konkretny).

Może uda mi się zrobić coś dobrego

;)

Jak masz czas na pisanie unikalnych opisów (co przy pozycjonowaniu tylko kilku stron nie powinno być problemem) to kup półautomat (SeoLight lub SeoBohater), czasu poświecisz wiecej, ale efekty będą lepsze. Pełen automat rozpatruj tylko jeśli masz mało czasu lub dużą liczbę stron.

Darmowe programy
Potrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności