Skocz do zawartości

Tania dodawarka dla amatora?

Fizyka

Rekomendowane odpowiedzi

Gamsiu - zapytam wprost: czy chodzi Ci o SEOCAT'a czy o jakąś inną dodawarkę ? :D

Bo nie bardzo rozumiemm prowadzoną tu rozmowę :D

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

• Odpowiedzi 47
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dokładnie seocatem nie da się narobić bałaganu jak ktoś umie z niego korzystać :D

podejrzewam, że dokładnie tak samo z USM, ale tu nie wypowiem się bo akurat tego modułu nie używam :D

SQA też w sumie się dało nie narobić ;d

ale jak ktoś zdolny to i ręcznie syfu narobi ;)

Pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych - urbancreative.pl, Z sukcesem szprzedaję Tynki Kabe w okolicach Grodziska Mazowieckiego

Po przeczytaniu paru recenzji i opinii na chwilę obecną skłaniałbym się pod produkt Miona, który cały czas nad nim pracuje. Projekt jest w miarę świeży, więc autor jeszcze pracuje nad nim na pełnych obrotach. Autorzy innego softu chyba spoczęli na laurach, i kodują w niedzielę wieczorem jakieś małe popraweczki. Nie mówię o wszystkich, mam 1 konkretny na myśli, jednak tak jak koledzy wyżej - nie będę robił antyreklamy.

ale jak ktoś zdolny to i ręcznie syfu narobi

dokładnie, ale teraz ludzi znałazli lepszy sposób wszytko dodają do kategorii biznes-----biznes

usiadłem do komputera ok 9, więc do 50 jeszcze daleko

https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?app=forums&module=extras&section=stats

pora kolejny mijasz się z prawda..

statystyki źle pokazują, zaczynając dzisiaj miałem 147 postów. Dzisiaj czyli od 9 kiedy usiadłem do kompa, ale skoro wiesz lepiej ^^

Domyślam się, że te statystyki które pokazałeś przedstawiają ilość napisanych postów w przeciągu ostatniej doby, bo wówczas liczba by się zgadzała.

Widzę, że koniecznie chcesz mi udowodnić błąd, i najwidoczniej swoimi postami przeszkadzam Ci w czymś. To Ty doszukuj się dalej dziur, a ja wracam do dostarczania Ci treści, cobyś mógł się spełnić i ponarzekać na moje błędy.

Do stawiania stron zapleczowych ZenBLOG'a

Jeśli dla ciebie zaplecza to darmowe blogi (nigdy nie będą twoja własnością i mogą być w każdym momencie usunięte bez uprzedzenia i uzasadnienia szczególnego) na darmowych platformach to oczywiście owszem....

Po 2 gie Zennoblog to nie narzędzie a zbiór szablonów do narzędzia ( Zennoposter Mental Powwer) - który tzreba osobno kupić, opłacać również aktualizacje i td.

Sebau odwalił kawałek dobrej roboty z tymi szablonami i jako zróżnicowanie zaplecza owszem jest przydatne polecam jak najbardziej. Ale widzę kompletnie nie rozumiesz co to narzędzie do stawiania stron zapłeczowych , takimi narzędziami są Zebroid, Premium Page, Microsite Manager, Start CMS, SEOcat PRO... Zennoblog jest jednym z najlepszych zbiorów szablonów do darmowych platform blogowych które można kupić otwarcie, ale nic więcej to tylko szablony i beze Zenka jest warte tyle co twoje wypowiedzi...

Kwestia nr 2

Publiker ( koniecznie na własnej bazie )

stwierdzenie jest całkowicie bezsensu (tajnych baz publicznych niema), zęby dodawać do prywatnych wordpresow niema sensu kupować Puublikera, autorskich skryptów on nie obsługuje potrzebuje VPSa, fora czy inne skrypty na hasło nie postawisz, nie mówie tu o API i td. Wiec poco doradzasz ludziom wydawać 400 zl na soft co do prywatnych baz jest bezużyteczny prawie. Są softy za 150 zl co obsługują WP na hasło i login i maja wszytko co mają mieć. Pomijając fakt że samo pojecie zaplecze, to znaczę nie szablowe działania.

Już raz cie odsyłałem do działu dla początkujących, odsyłam jeszcze raz. Jak już uczysz kogoś pozycjonowania to tzreba mieć ten minimum wiedzy, a nie sprawdzać linki przychodzące do strony komenda link: w Google, tak jak doradzałeś parę dni temu.

Spokojnie MaxPan, dopiero napiszę 50

usiadłem do komputera ok 9, więc do 50 jeszcze daleko :)

Czy chociaż w te 10 dni co walnąłeś 225 postów coś ciekawego napisałeś ? Czy nabijasz BLi do swoich stron w stopce ?

To chociaż pisz neutralnie bo narazisz się komuś i zaraz będziesz stałym gościem działu filtry bany bo nagle jakaś konkurencja Ciebie dopadnie - co ostatnio nagminne

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności