Skocz do zawartości

Jakie stawki mogę dać za reklamę?

nigraS

Rekomendowane odpowiedzi

pierdyliard $$ za miesiąc...

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

Powiem Ci szczerze że 130 tys. i 30tys użytkowników to ogólnie jest dużo ! i jest do dobry wynik ;-) ale przy tej tematyce to jest to bardzo mało, jak dla mnie brakuję tu jednego zera. ! Myślę że na obecną chwilę powinieneś pomyśleć nad wymianą linków czy banerów z portalami o podobnej tematyce by powalczyć o ruch... ;-)

dokladnie powalcz o ruch w miedzyczasie zapisz sie do jednej z 3 glownych sieci (zadnych ad tiger czy inne pierdoly) zawsze kilkadziesiat zlotych miesiecznie wpadnie

Branżowy magazyn menedżerów transport kolejowy, port lotniczy - biznes i logistyka.

Szkolenia e-marketing i reklama internetowa na wszystkich poziomach

dokladnie powalcz o ruch w miedzyczasie zapisz sie do jednej z 3 glownych sieci (zadnych ad tiger czy inne pierdoly) zawsze kilkadziesiat zlotych miesiecznie wpadnie

To jest właśnie problem z tego typu serwisami - tysiące dzieciaków kompletnie bezwartościowych z reklamowego punktu widzenia. łatwo o solidny zarobek nie będzie.

Serwisy kwejko podobne mają już w dzisiejszych czasach nie lada problem, bo albo sypniesz kasą i zrobisz takie zamieszanie na fejsie jak plcm albo bedzie to zwykły średni portalik.

Nie ukrywam sam na początku roku miałem podobną stronę, lecz na szczęście szybko mi się to odwidziało i póki serwer był opłacony postawiłem inny portal.

Co ja bym zrobił na twoim miejscu: Upodobnij nieco rozmieszczenie reklam do kwejka, demotow tzn pionowe wieżowce po bokach. Są to najbardziej widziane i klikalne miejsca. Zacznij współprace z adsense o ile jeszcze cie nie zbanowali. Jeśli tak, to znajdź inna siec reklamową która rozlicza się w systemie CPC.

Zrezygnuj z binlayer bo ja jako user mam ochotę wyjść ze strony jak coś mi wyskakuje na pysk.

Co do ruchu na stronie to głównie jest on z facebooka, takze nie pozostaje Ci nic jak spamowanie obrazkami na nim.

Najnowsza muzyka i nie tylko na https://nuteczki.top a dla kobiet ploteczki na https://ebabki.pl

z adsensa zostałem wywalony z jakieś 5 lat temu, kiedy skasowali mi konto w internecie czytałem, że sporo osób było takich jak ja, nie wiadomo czemu nas usunęli i nie chcieli podać przyczyny.

Z binlayer dziennie mam jakieś 0.60Euro, co moglibyście w zaman tego polecić?

Co do spamowania na FB, to nie za bardzo chciałbym, gdyż obawiam sie, że użytkownicy w tedy mogą masowo wypisywać się z FanPage.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności