Skocz do zawartości

nauka adwords

F55

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chodzi o AdWords polecam praktykę na prostych przykładach bez angażowania większych środków pieniężnych (tak aby minimalizować ewentualne straty). Moja szczera rada - to obserwacje danych - dają więcej niż nie jedna książka, która dubluje tylko powielone schematy.

Jeśli jednak chodzi o "Szybki" sposób polecam książki np z heliona - o adwords powinni mieć sporo pozycji.

"JAKOŚĆ PAMIĘTA SIĘ O WIELE DŁUŻEJ NIŻ CENĘ."

https://devdoit.pl

Zadzwoń na infolinię AdWords - tam ci pomogą skonfigurować 1 kampanie

Boże broń :P

Słuchaj kup sobie książke Modrzewskiego google adwords w praktyce i ćwicz sam :)

T.

Czemu broń boże? :D

przynajmniej będzie mniej strat:)

pogadać może, zyskać informacje, a książkę jak kupi kilku letnią to będzie tak nieaktualna że 60% treści tylko go w błąd będzie wprowadzać - tak mi się wydaje :)

Dałem rade dla osoby początkującej - w kontekście otrzymania kuponu:)

"JAKOŚĆ PAMIĘTA SIĘ O WIELE DŁUŻEJ NIŻ CENĘ."

https://devdoit.pl

Osobiście polecam e-booka :

Google AdWords. Skuteczna kampania reklamowa w internecie

googad_ebook.jpg

Co prawda link z moim ref-em :) , ale naprawdę dużo się z niej dowiedziałem.

Kupuj wydawnictwa elektroniczne w e-książka.pl albo sam załóż taki sklep - dołącz do Programu Partnerskiego

Wymienię się linkami i wpisami o tematyce turystycznej katalog.turystyka.pl

• 1 miesiąc temu...

Chętnie przydzieliłbym Ci taki kupon, ale mam ściśle określone warunki współpracy i nie oddaje prowadzenia kampanii w ręce Klienta. Przydzielony kupon jest użyty na koncie, które stworzyłem dla danego Klienta i na nim jest prowadzona kampania adwords - Klient zawsze dostaje dostęp "tylko do odczytu", aby mógł kontrolować i oceniać kampanię.

witam

przerobiłem książki i centrum pomocy parę razy, czy mogę prosić dobrych ludzi z forum :) o jeden kupon adwords dla testów i nauki ?

Czemu broń boże? :D

przynajmniej będzie mniej strat:)

pogadać może, zyskać informacje, a książkę jak kupi kilku letnią to będzie tak nieaktualna że 60% treści tylko go w błąd będzie wprowadzać - tak mi się wydaje :)

Wydaje mi się, że koledze Tomkowi chodziło o to, żeby Broń Boże przez infolinię nie konfigurować kampanii. Widziałem nieraz takie kampanie i mogę potwierdzić - Broń Boże.

Natomiast książkę też odradzam - poszczególne funkcje i wygląd interfejsu zmieniają się tak szybko, że wszystko poza podstawami będzie raczej nieaktualne. Lepiej korzystać z Pomocy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności