Skocz do zawartości

Test, wypozycjonowanie strony nielegalnymi metodami po ban ;D

Beginner

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Zamierzam, wypozycjonować stronę na określonee frazy i dostać się jak najwyżej w wyszukiwarce Google, chyba ze po drodze wyłapie bana :D, po co to robię? mam taką pracę zaliczeniową, będe testował rózne metody pozycjonowania i w tym przypadku akurat sprawdzę skuteczność metod black SEO.

Jednak mam do was pytanie, wykupiłem hosting i postawiłem na nim kilka stron, jeżeli jedną stronę wypozycjonuję metodami black SEO i dostanę filtr to czy pozostałe strony też mogą ucierpieć co są na wykupionym serwerze? czy filtr będzie na tą jedną stronę tylko?

Trochę nie pojmuję jak możesz chcieć cokolwiek pozycjonować i to już nie ważne jakimi metodami jak na takie pytanie nie potrafisz sobie sam odpowiedzieć. Zastanów się może jeszcze raz nad tym co napisałeś.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

na kiedy ta praca ? bo jak za miesiąc ew pol roku to już za późno na naukę i testy.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

To jeżeli ja sobie wykupię na tym samym hostingu współdzielone konto na tym samym IP to z automatu będę dostawał bana na wszystko co tam postawie? Bo domyślam się, że jest to właśnie taki hosting. Masz już odpowiedź na pytanie.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Jakie metody black SEO chcesz wykorzystać ?

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Jakie metody black SEO chcesz wykorzystać ?

Pewnie publikera :D

Publikera tyż możliwe ;p

Powodzenia! :)

Już myślałem, że będzie ciekawie. Jeżeli Publiker to black niestety straciłem nadzieję. Napisz jak Ci poszło, powodzenia.

https://leczyc.pl - Oferta stacjonarnego leczenia alkoholizmu Warszawa
psychiatra Warszawa - https://psychiatra-gabinet.pl
Interesuje Cię problematyka zależności odwiedź https://medox.org.pl znajdziesz odpowiedź jak leczyć uzależnienia, tu nie leczą pedagodzy i księża tylko lekarze  i psycholodzy z uprawnieniami..

Już myślałem, że będzie ciekawie.

Chyba nie myślałeś po przeczytaniu pierwszego posta że będzie ciekawie? Ja myślałem że będzie ciekawie po przeczytaniu samego tematu, ale jak zobaczyłem treść...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności