Skocz do zawartości

Katalogowanie - budżet 150zł

meff

Rekomendowane odpowiedzi

Na sam początek to nie pchałbym się wp-katy i inne katalogi co nie mają co najmniej roku a najlepiej 3 albo 5 lat i stosunek site do wpisów na poziomie co najmniej 2:1 albo wyższym. Ostatnio widzę jak wp katy dostają i to niekiedy solidnie - wielka szkoda - site spada. Gugiel nie lubi jak WP gwałci się w ten sposób.

𝓒𝓸𝓰𝓲𝓽𝓸, 𝓪𝓻𝓻𝓲𝓹𝓲𝓸 𝓭𝓲𝓮𝓶, 𝓿𝓲𝓿𝓸, 𝓬𝓻𝓮𝓭𝓸, 𝓮𝓽 𝓼𝓹𝓮𝓻𝓸, 𝓱𝓾𝓶𝓪𝓷𝓲𝓽𝓪𝓽𝓮𝓶 𝓷𝓸𝓷 𝓭𝓮𝓼𝓽𝓻𝓾𝓬𝓽.

Grey Ronin piszesz głupoty, ja na kilku miesięcznych wp-katach z katalogami jestem wyżej niż dodawane strony do nich (wpisy nie były niczym dopalane, bo sam je dodawałem). Co do ceny to za tą kwotę mogę puścić blasta na mieszankę darmowych wp, seokatalogów. Efekty widać już na drugi dzień. Jednak raportu linków nie wysyłam z wiadomych względów (ponad 700 WP AA własnoręcznie robionej bazy, na kilkunastu takich blogach tylko ja dodaje wpisy ;)).

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

150 zł to bardzo mały budżet jak na profesjonalne katalogowanie, wystarczy na dodanie do około 30-40 najsilniejszych płatnych katalogów (pomijając grupy katalogów).

Bardzo płatny katalog stron oparty na WordPressie.

Naukowo o kulturystyce i fitness w serwisie FitnessLab.pl.

Nie bijcie każdy może pomylić. Sprawdzałem akurat pod Chrome i wyszły mi przekłamania :gafa: . Zwracam honor . Zresztą też miałem i mam nadal bardzo dobrą opinię o tych katalogach. Co nie znaczy że na początek katalogowania to można skorzystać z starszych wartościowych katalogów.

𝓒𝓸𝓰𝓲𝓽𝓸, 𝓪𝓻𝓻𝓲𝓹𝓲𝓸 𝓭𝓲𝓮𝓶, 𝓿𝓲𝓿𝓸, 𝓬𝓻𝓮𝓭𝓸, 𝓮𝓽 𝓼𝓹𝓮𝓻𝓸, 𝓱𝓾𝓶𝓪𝓷𝓲𝓽𝓪𝓽𝓮𝓶 𝓷𝓸𝓷 𝓭𝓮𝓼𝓽𝓻𝓾𝓬𝓽.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności