Skocz do zawartości

Pozycjonowanie w google.pl

anomus

Rekomendowane odpowiedzi

Nie stosuj żadnych schematów mówiąc o %, linkowanie ma być "chaotyczne - zróżnicowane",

Dokładnie tak.

Możecie jeszcze rozwinąc temat pozycjonowania na linkach obrazkowych ?

Po prostu co jakiś czas jako link przychodzący do Twojej strony, daj obrazek jako anchor.

Podpada to pod "organiczne" pozyskiwanie linków. Czasami ludzie po prostu wrzucają banerek na swoją stronę internetową.

Swojego czasu topki były modne, wrzucało się tam zazwyczaj banerki graficzne. Być może to jest jakaś pozostałość po prehistorycznych czasach, i google dodatkowo to punktuje. A nawet jeżeli nie punktuje, to masz mniejszą szansę na filtr / ban - w zamian za różnicowanie linków.

Oczywiście pamiętaj o odpowiednim przypisaniu atrybutów title oraz alt przy obrazku.

Przykładowo "title": Warszawa, piękne miasto, jedyne w swoim rodzaju.

A google pokaże Title: "Warszawa -1" Oczywiście moja strona ma inne tytuły, jednakże problem pojawia się przy wszystkich miastach, wszystkie mają "- 1"

Title czasem się zmienia jak masz dużo linków z jednym anchor tekstem do strony. Jednak bez podania konkretnego linku ciężko powiedzieć co może być przycznyną.

Sredcznie Budowlane Zapraszam  Narzedziak24.pl

Chciałem się poradzić, mianowicie moja strona ma dosyć wysokie pozycje na popularne frazy, ale pojawił się problem ze znacznikiem "title' strony.

Przykładowo "title": Warszawa, piękne miasto, jedyne w swoim rodzaju.

A google pokaże Title: "Warszawa -1" Oczywiście moja strona ma inne tytuły, jednakże problem pojawia się przy wszystkich miastach, wszystkie mają "- 1" (oczywiście nigdzie na stronie ma użytego "-1"). z góry dziękuję za odpowiedź.

Podaj adres strony jeżeli to nie tajemnica, będzie łatwiej coś zaobserwować

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności