Skocz do zawartości

pozycjonowanie profilu na photoblog.pl

esos

Rekomendowane odpowiedzi

Mam konto na photoblog.pl prowadzone od czasów gdy M.J. był czarny. Zorientowałem się niechcący, że profil całkiem ładnie stoi w google na jedną z interesujących mnie fraz.

Zastanawiam się, czy aby nie dopalić dziada swl`em ;) stracić nic nie stracę, ruch z portalu wynika z listy znajomych i aktualizacji wpisów, nie z pozycjonowania, teoretycznie nie mogę sobie nijak zaszkodzić. Nawet jak coś się zepsuje, to ja tego nie odczuję.

Problem jest jeden: zarówno www.login.photoblog.pl jak i www.photoblog.pl/login/ przekierowują (js? 301?) na stronę www.photoblog.pl/login/id_ostatniego_wpisu/tytul_wpisu.html

Nie jestem wiec w stanie przypalić swl w ogólny adres konta photoblogowego.

Jak się domyślam - nie pozostaje mi nic innego, jak ładować linki w konkretne wpisy?

...i stało się tak, że jaskinie są lepsze niż blog 30latka.

Raczej nie masz wyboru jak tylko linkować poszczególne wpisy. A że wszystkie wpisy w photoblogu będą zawierały link do profilu, to i on trochę zyska ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności