Skocz do zawartości

Microsite Manager v3

www.skrypty.pro

Rekomendowane odpowiedzi

Nie, ale tak jak napisałem, zastanawiam się nad tymi dwoma rozwiązaniami.

Patrząc, że mam Scrapeboxa i programy Miona (i publikera też ale o tym cicho wspomnę ) zastanawiam się właśnie nad takimi opcjami.

Wiem, że zlecając mam z głowy i więcej czasu, ale budżet póki co pozwoli mi na pozycjonowanie góra 3 fraz.

Mój Sklep zoologiczny w Zielonej Górze

• Odpowiedzi 181
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@af2p

Zadzwoń proszę lub podaj numer telefonu, porozmawiamy trochę o Twojej stronie.

Wielka Promocja - Pakiet Zaplecze 2014
czyli oprogramowanie za 1746 zł w cenie 777zł brutto

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

• 2 miesiące temu...

Forum wyłączyłem, aktualnie oferuję za darmo pomoc mailowo, zdecydowanie przyjemniej mi jest porozmawiać z klientami bezpośrednio. Skrypt praktycznie przeżywa drugą młodość, zdecydowanie więcej klientów z niego aktywnie korzysta.

Aktualna wersja to 3.8.

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

• 4 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...

Więc tak, na dniach (najpóżniej w kolejnym tygodniu) wydamy wersję 3.9, będzie w niej kilka poprawek, które w międzyczasie wynikły + kilka nowych, jednak mniejszych funkcji. Najważniejszą informacją będzie to, że wydamy nową wersję skryptu o nazwie:

Microsite Manager Standard Free

Pamiętacie jak kiedyś była wersja Free, która była okrojoną wersją Basic z linkiem na ministronach, tym razem będzie jeszcze lepiej, udostępnimy Wam wersję Standard w niemal pełnej funkcjonalności, która będzie zupełnie za darmo w formie AdWare, na utworzonych ministronach będą na dole dodawane 2 rzeczy od Nas:

1. Logo MM z informacją, że strona została stworzona przez program do SEO i link nofollow do strony MM

2. Drugi link z krótkim tekstem, link dofollow

Każdemu, komu te ograniczenia pasują będziemy polecali wersję Standard Free, pozostałym oferujemy wersje płatne.

Od teraz każdy zaczynający przygodę z pozycjonowaniem od razu będzie miał możliwość budowania zaplecza na porządnym oprogramowaniu, a w każdej chwili w przyszłości może przejść z wersji darmowej na płatną i linki znikną. Liczymy na olbrzymi wysyp stron zapleczowych spod loga MM.

W najbliższym czasie pojawi się również wersja MM v4, w której główną nową funkcjonalnością będą szablony Wordpress, terminu jednak nie mogę podać, zależy od zainteresowania - funduszy.

Odnośnie zmian to poniżej changelog do wersji 3.7, aktualna 3.8 to głównie poprawki do wersji 3.7 + kilka drobnych funkcji, na życzenie udostępniam demo najnowszej wersji Standard:

zamieszczono aktualizację do wersji 3.4, a w nim zmiany:

- przy dodawaniu nowego szablonu, możliwość przesłania szablonu w formacie zip (skrypt sam rozpakuje w odpowiednim katalogu, tj. "views" - katalog musi mieć uprawnienia do zapisu, a także musi być dostępna klasa ZipArchive),
- w liście ministron dodana została kolumna dot. ilości artykułów występujących na danej ministronie,

zamieszczono aktualizację do wersji 3.5, a w nim zmiany:

- wyświetlanie informacji w stopce dot. do kiedy mamy ważne aktualizacje
- wyświetlanie informacji w stopce dot. wersji lokalnej oraz na serwerze
- w zakładce "Ustawienia -> Zadania CRON", a dokładniej w formularzu dot. FTP dodano pole odnośnie ścieżki do MM (czyli użytkownik mając dostęp do określonego katalogu, podaje ścieżkę od tego momentu aż do występowania instalacji MM, czyli np: "/domena.pl/public_html/mm")
- możliwość zamiany z jednej frazy na inną w wielu artykułach naraz (tylko wersja "standard")
- eksportując ministrony do html, mamy możliwość pobrania zarchiwizowanej paczki z ministronami z poziomu panelu admina ( a nie jak wcześniej z ftp) - uwaga, działa gdy istnieje klasa ZipArchive(), w innym przypadku pozostaje nam pobrać z ftp
- możliwość czyszczenia cache pojedynczej ministrony ( gdy chcemy sprawdzić zmiany )
- i wiele innych drobnych poprawek dot. szybkości działania MM

zamieszczono aktualizację wersji standard 3.6, a w niej zmiany:

- masowa podmiana fraz w artykułach z "test" na "{test1|test2|test3}", z limitem ilości podmian w każdym artykule oraz wielkości znaków,
- uprawnienia, grupy uprawnień, grupy użytkowników, zarządzanie użytkownikami i ich dostępem do poszczególnych modułów (listę uprawnień można sobie zaimportować z pliku dostępnego w katalogu /data/sql/permissions_pl_PL.sql), super admin ma wszystkie uprawnienia,
- w edycji użytkownika mamy nowe pola dot. ilości przypisań artykułów do ministron przez użytkownika ( reset licznika jest podany w "Ustawienia->Zadania CRON, tu już od admina zależy co jaki czas będzie resetowany licznik), liczba przypisań ustawiona na 0 oznacza bez ograniczeń (nie dotyczy super admina),
- tworząc nowego użytkownika, wysyłany jest mail z danymi dostępowymi,
- poprawa przy przypisywaniu artykułów do ministrony, a dokładniej ilości zaznaczania, która jest ograniczona do 800 artykułów ( ilość danych przesyłanych metodą POST jest ograniczona w zależności od ustawień serwera ),
- poprawa przy przypisywaniu artykułów do harmonogramu, dodanie kolumny z datą kiedy dany artykuł wejdzie na stronę + ewentualny cache,
- po dodaniu artykułów do harmonogramu ministrony otrzymujemy listę linków, linki nie działają jeśli dany artykuł jest jeszcze w harmonogramie,
- i wiele innych drobnych zmian,

niedawno zamieszczono aktualizację do wersji 3.7 (standard, basic+, basic), a w niej zmiany:

- rezygnacja z czcionki cufon (niepotrzebnie zabierany czas na generowanie czcionki),
- poprawka i optymalizacja dodawania reklam, stron docelowych przy edycji ministrony,
- nowy sposób aktualizacji, wpis do crona jest zamieszczony w zakładce: Ustawienia -> Zadania CRON,
- przy liście ministron oprócz ilości artykułów, widoczna jest też ilość artykułów w harmonogramie,
- i wiele innych drobnych zmian.

• 3 tygodnie później...

Kochani, już w lipcowym numerze Komputer Świata pojawi się OLBRZYMIA promocja:

- wersja Basic za darmo

- wersja Basic Plus za 69 zł + darmowa instalacja

- wersja Standard za 199 zł + darmowa instalacja

- szkolenie z tworzenia skutecznego zaplecza, stron promocyjnych i money sites

Zapraszam za kilka dni do kiosków, taka promocja szczególnie na wersję Standard NIGDY nie miała miejsca. Po długiej przerwie w promocji znowu rozkręcam zainteresowanie wokół MM.

Niestety tak było, nie przykładałem się do promocji (wypaliłem się na jakiś czas), nie było kasy, nie było rozwoju. Aktualnie kończymy update, główna zmiana to dołożenie pingowania, w przyszłości pewnie pójdziemy w tę stronę - dodanie automatycznego podlinkowania.

Teraz mam znowu energię, także wszystko się zmieni, a poza tym teraz będę chciał przemienić ten biznes w całkowicie niezależny ode mnie (czyli znalezienie dobrego menadżera), żeby w przyszłości gdy mi się znudzi taka sytuacja nie miała miejsca.

• 2 tygodnie później...

Microsite Manager po 2 latach pojawił się ponownie w Komputer Świecie - Basic za darmo, a dodatkowo rabaty na Basic+ i Standard, proszę szczegółowo sprawdzić, bo się opłaca.

PS Zapraszam wszystkich blogerów do przeczytania tej korzystnej propozycji dla Was: https://www.forum.optymalizacja.com/topic/180325-startup-website-protector-dodatkowy-zysk-dla-agencji-seo/#entry1361031

w Komputer Świecie
Jeszcze ta gazeta istnieje :olaboga:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Oto kod HTML strony pomoc.skrypty.pro:

<p style="text-align: center;">
<span style="font-size: 18pt;">Forum zostaĹo przeniesione pod adres</span></p>
<span style="font-size: 24pt; color: #0000ff;">forum.skrypty.pro</span></p>
<span style="font-size: 18pt;">Zapraszamy</span></p>

Ja rozumiem, że może się komuś spieszyć ale... nie widziałem czegoś takiego już ładnych parę lat, to jest kod z jakiegoś pajączka wersja alfa 0.5? :D Nie wspominając o takich drobiazgach jak brak <html> <body> etc.

PS. dodane entery w kodzie, żeby nie rozwalało strony forum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności