Skocz do zawartości

Microsite Manager v3

www.skrypty.pro

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz mam znowu energię, także wszystko się zmieni, a poza tym teraz będę chciał przemienić ten biznes w całkowicie niezależny ode mnie (czyli znalezienie dobrego menadżera), żeby w przyszłości gdy mi się znudzi taka sytuacja nie miała miejsca.

I jak wygląda teraz sprawa - pojawiły sie jakieś zmiany? Nie mam co prawda najnowszej wersji (standard 3.3), bo nic szczególnego się nie pojawiało, ale postanowiłem trochę go odkurzyć. I generalnie poległem już na etapie dodawania artykułów, w praktyce jak chce się dodać więcej niż ok. 1000 to strona staje się niemożliwa do przeglądania (już pomijam długie importowanie) - jest jakaś opcja by na stronie głównej nie lądowały odnośniki do wszytkich artykułów? Rozumiem, ze obiecywane szablony na kształ wordpressa nie pojawiły się do tej pory?

• Odpowiedzi 181
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności