Skocz do zawartości

Microsite Manager v3

www.skrypty.pro

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 181
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jak to? Przeciez napisalem jakie sa roznice? (ilosc miesiecy aktualizacji)

Jesli chodzi o pierwotna oferte to jest to zakup nowej licencji, a nie upgrade (ale moze byc).

Wielka Promocja - Pakiet Zaplecze 2014
czyli oprogramowanie za 1746 zł w cenie 777zł brutto

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

Czyli jeżeli kupie MMv3 standard bo mam MMv3 Basic i za pół roku skończą mi się aktualizację to bede musiał znowu płacić 400 netto lub więcej??

Wydaje mi się, że przez to nie ma chętnych za bardzo. Zrób promocje na święta dla tych co maja już jakaś wersje, bo 500 brutto to naprawdę nie mało

Pozdrawiam

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

@monterek

Mm3 standard ma taka funkcje

@anomus

Nie przewiduje innych promocji. Masz teaz upgrage za 400 pln netto. A aktualizacje za 150 pln netto na rok.

Biorac pod uwage ze sprzedaz "licki standard" to jedyny zysk autora, rozumiem polityke cenową. Natomiast nie rozumiem polityki updatu, gdzie wczesniej uzytkownicy placili za takie licencje (np, ja mam wersje basic, bez reklam kupiona dawno temu na allegro - ktora w sumie powinna byc conajmniej basic+ wg obecnych standardow) i ta sama oferta dla osob majacych wersje free z KS ;) Takze rozumiem anomusa, ze propozycja upgradu wydaje sie niezbyt udana. Powinna obejmowac przynajmniej wczesniejsze rozrachunki lub byc inaczej przedstawiona. Zamiast dodawac upgrade free - lepiej zejsc z ceny licencji zeby bylo widac roznice ;)

Piotrze - czy lepiej jest sprzedac licencje za 300 pln i miec wplyw z upgrade w wysokosci 150 pln czy za 400pln i 6 miesiecy upgradu gratis ? Jak bedziesz dbal o produkt i wprowadzal akualizacje + szkolenia, dodatki TYLKO dla osob posiadajacych oplacona upgrade to spokojnie bedzie to lepsza polityka cenowa niz "cena dostepu" do produktu, ktora jak widzisz dla niektorych jest zaporowa ;) To juz jest Twoj klient, ktory chce ci wplacic kase ... szkoda zeby nie wplacil ... :P

search_auditor_500x80_bf.png

Rozumiem, ale nic sie w tej kwestii nie zmieni. Nawet te 799 pln netto to wedlug mnie malo za:

- soft do zaplecza

- 200 wbudowanych szablonow

- generator dodatkowych szablonow

- eksport stron do czystego html

Nie bede tutaj schodzil ponizej pewnej kwoty, ktora sobie ustalilem, zasady ustalilem jasne z gory i sie ich trzymam. Rozumiem ze kazdy chcialby miec taniej, dlatego sa takie promocje. To czy skrypt sie rozwija, kazdy chyba widzi, bo niedlugo beda juz 2 lata.

Tak, z 1 miesiacem aktualizacji. Wplac pieniadze i wyslij mi potwierdzenie i dane do faktury i licencji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności