Skocz do zawartości

Microsite Manager v3

www.skrypty.pro

Rekomendowane odpowiedzi

Czy przez generowanie treści masz na mysli zasysanie jej automatem z jakiegoś zródła anglojęzycznego oraz tłumaczenie? Czy autogenerowanie synonimów jest również możliwe? W jakim horyzoncie czasowym coś takiego się ewentualnie moze pojawić.

Swoją drogą czy obecnie mm jest w stanie autogenerować synonimy polskie dla artykułów? Czy trzeba je sobie wygenerować samemu poza mm i robić kopiuj wklej za każdym razem?

• Odpowiedzi 181
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Czy przez generowanie treści masz na mysli zasysanie jej automatem z jakiegoś zródła anglojęzycznego oraz tłumaczenie?

Tak. Bylaby to jedna z opcji, pewnie dodatkowo jeszcze RSSy.

Czy autogenerowanie synonimów jest również możliwe? W jakim horyzoncie czasowym coś takiego się ewentualnie moze pojawić.

Jasne, synonimy mamy wdrożone już chyba od 1,5 roku. Taka funkcjonalność pojawiłaby się do pół roku.

Swoją drogą czy obecnie mm jest w stanie autogenerować synonimy polskie dla artykułów? Czy trzeba je sobie wygenerować samemu poza mm i robić kopiuj wklej za każdym razem?

Jeśli masz na myśli wrzucenie tekstu bez synonimów i aby zostały dobrane z automatu synonimy (według jakiegoś słownika synonimów) to tak, jest ta funkcja od dobrego 1,5 roku.

Jeśli masz na myśli wrzucenie tekstu z synonimami w klamrach to też jest taka opcja. Wklejasz tekst z synonimami (mamy tez mozliwosc generowania unikalnego tytulu wpisując frazę, lub też na podstawie tekstu z synonimami), ustawiasz liczbę np. 500 i dodaje 500 artykulow, potem mozesz je wszystkie dodac do ministron.

Wiele osób nie zdaje sobie sprawy z ogromu funkcji, jakie już wprowadziliśmy. Staramy się wdrożyć każdą możliwą funkcję, którą zasugerują użytkownicy, a także wdrażamy każdą nową funkcję, która pojawi się w innych podobnych softach - tak aby MM miał wszystko co możliwe.

Jestem producentem oprogramowania na stronie www.Skrypty.pro, m.in. Microsite Managera.

Chcesz się dowiedzieć jakie jest najlepsze narzędzie pod zaplecze?

Porównaj kilkadziesiąt cech znanych programów w formie tabeli.

Piszemy teksty, robimy blasty i podlinkowujemy w formie piramidy - sprawdź nas!

juz odpisalem, prosze od razu podawac danw do ftp i logowania do mm.

Wielka Promocja - Pakiet Zaplecze 2014
czyli oprogramowanie za 1746 zł w cenie 777zł brutto

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

Tak. Bylaby to jedna z opcji, pewnie dodatkowo jeszcze RSSy.

Ok a kiedy mozna liczyć na taki update? Bo powiem szczerze, że póki co wstrzymałem się z kupnem aktualizacji, ale taki update mógłby mnie do niej zachęcić, także nie wiem czy wykupując teraz 6mc się na nia załapię. Mimo swoich zalet mm jest takim półautomatem do tworzenia zaplecza, część rzeczy jednak trzeba robić odręcznie i jest to czasochłonne, zaciąganie unikatowego contentu czy ułatwienie w podpinaniu domen byłoby wartościowym updatem.

Podpinanie domen na 100% w ciagu nastepnego pol roku. Jesli chodzi o tworzenie/pobieranie contentu to nie gwarantuje w tym czasie, musimy jeszcze wszystko dobrze przemyslec.

Swoja droga mozna wykupic tylko rok aktualizacji (a nie pol roku), dla wersji Standard jest to 150 pln netto. Mozesz to oczywiscie wykonac w dowolnym momencie. Oczywiscie rok od dnia zakupu.

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

A jak zapatruja się na to inny userzy mm? Bo ja właśnie szukam softu, by zautomatyzować tworzenie zaplecza i liczyłem, że coś takiego pojawi się jednak w bardziej określonym momencie. A tak to nie wiem czy nie szukać jednak innego softu. Można by zrobić taki grupowy update na wzór tego z zenbloga ostatnio, bo chyba większość osób nie wykupuje aktualizacji jednak.

Dzisiaj pojdzie mailing informacyjny do właścicieli wersji Standard z informacja o wersji 3.6 i ankietą z kilkoma propozycjami dalszego rozwoju.

wersje 3.3, 3.4, 3.5 - kiedy sie ukazały?

Wszystko jest opisane tutaj:

https://pomoc.skrypty.pro/showthread.php?tid=264

Nie o każdej aktualizacji pisałem, stąd pewnie zaskoczenie, w powyższym wątku są opisane wszystkie zmiany w MM z datami.

jeśli soft z tej promocji: https://www.forum.opt...ite-manager-v3/ - jaką wersje powinien mieć obecnie???

Podaj maila na PW to sprawdze.

• 4 tygodnie później...

Zainteresowanych zakupem MM na dniach w promocyjnej cenie zapraszam na kontakt na PW.

• 1 miesiąc temu...

Zmieni się odrobinę identyfikacja wizualna Microsite Managera, właśnie otrzymałem nowe okładki. Niedługo profesjonalne okładki będą również dla pozostałych produktów.

xlr5.png

uw1u.png

u6r.png

hxbf.png

dokładnie - poza tym chciałbym zobaczyć stronę z MM, która wyglada tak jak te z powyższych obrazów - które sie produkują z MM byłyby przyzwoite w latach 80 - teraz to nieogar - zamiast smażyć reklamę weźcie dobrego kucharza niech ugotuje skórki bez stópek - moim zdaniem to główny ból tego softu - design z tamtego wieku i brak mimikry...

czekam na kucharza :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności