Skocz do zawartości

Czarnogóra - Polska - Tylko PPV

freestyper

Rekomendowane odpowiedzi

Dwa dni do meczu, a oni nadal nie wiedzą jak to 'nadać'... ah ta Polska :)

Tylko Lato zadowolony... bo pewnie obejrzy na żywo za podpisany kontrakt z sportfive.

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Tak sobie myślę że nasi kopacze piłki to powinni startować na paraolimpiadzie...

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zapowiedziała że rozp******* na strzępy każdą stację która sprzeda mecz w PPV...

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

Polsatowi na pewno wiele zrobią :) Zresztą drugi mecz moim zdaniem już będzie w TVP, po porażce kasowej pierwszego. Przy okazji, skoro z Estonią jesteśmy w stanie przegrać, to może Czarnogóry też byśmy się zaczęli bać?

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Abstrahując już od żenującego poziomu gry naszej drużyny, to ja nie bardzo potrafię pojąć, dlaczego Polacy nie mogą za darmo oglądać dyscyplin, które sami utrzymują? Poprawcie mnie jeśli się mylę, ale wydaje mi się, że reprezentacja piłkarska i PZPN jest utrzymywany z pieniędzy podatników - jeśli nawet nie w całości, to pewnie w znacznej większości. W takim razie czy to nie telewizja publiczna powinna mieć z urzędu prawa do nadawania takiego spotkania?

Ja całkowicie rozumiem PPV w sytuacji takiej jak walka Adamka czy jakieś tam KSW - ktoś organizuje prywatnie swoją galę, telewizja się do tego dorzuca w zamian za wyłączność a zarabia na PPV i to jest uczciwy układ biznesowy. Niestety tego co dzieje się z piłką nie rozumiem wcale.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności