Skocz do zawartości

Próba zabawy z pozycjonowaniem

Zychoo

Rekomendowane odpowiedzi

1. Linki na allegro za 4 zł = syf (wiele linków wychodzących z tej strony pewnie jest, mało bl?)

2. Jeżeli fraza bardzo łatwa to wystarczy zlecić komuś wykonanie projektu w jednym z tych programów OS/Donlinkage/SEOCAT i masz topy.

3. Poczytaj trochę o optymalizacji.

Szukasz szczoteczki do zębów? Sprawdź nowy blog o szczoteczkach do zębów , gdzie znajdziesz rankingi, artykuły.

• 2 miesiące temu...

Czołem,

chciałem tylko poinformować, że wskoczyła mi strona na pierwsze miejsce w wyszukiwaniu na dwa główne słowa kluczowe, około 3000 wyszukań miesięcznie każde. Eksperyment się powiódł. Biorę się za trudniejsze słowa ;-)

A, w zasadzie to trudno nazwać jakimś skomplikowanym eksperymentem. Tylko dodałem ręcznie jakieś katalogi i kupiłem za 4zł na allegro dodanie do kilku katalogów. Samo to, optymalizacja strony i cierpliwość zrobiła swoje.

• 3 tygodnie później...

Preclami można robić średnie frazy z branży kredytów :) Trzeba oczywiście mieć dobre, mocne precle.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Niekoniecznie, wiele testów pokazuje, że linkowanie z jedego skryptu, również przynosi długotrwałe efekty, oczywiście to również kwestia zróżnicowanych skórek skryptu, ale już kilku starych wyjadaczy wypowiadało się że skórka nie ma wpływu.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności