Skocz do zawartości

Pozycjonowanie portfolia

Nerox

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Zamierzam pierwszy raz w pełni samemu wypozycjonować stronę, a raczej swoje portfolio.

Jak wiemy duże znaczenie ma częste dodawanie treści, a na portfolio raczej teog nie ma.

Zakladki jakie mam to: o mnie, portfolio, referencje, klienci, cennik, kontakt

i teraz pytanie, po prostu pozycjonowac strone o mnie, ktora jednoczesnie jest strona glowna, czy jakos sie bawic inaczej?

Wlasciwie to nie wyobrazam sobie pozycjonowania zakladki referencje, klienci czy kontakt heh

Prosze o pomoc

Nie musisz mieć treści żeby poyzcjonować.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Okej, chciałem się tylko upewnić czy stanowi to jakiś problem, chociaż właśnie takiej odpowiedzi się spodziewałem.

Mam rację także w tym, że nie ma znaczenia czy domena ma w nazwie myślnik czy też nie :>

Czy na kazde zaplecze trzeba miec domene .pl, .com itp czy mozna miec np az.pl lub innego hostingu

Zaplecze stawiasz na czym chcesz, zanim zaczniesz je stawiać najpierw stronę kataloguj i precluj, bardzo często własne zaplecze nie jest potrzebne do wypozycjonowania strony.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Strony bez treści pozycjonuje się tak samo jak inne strony, tylko na szybkie i łatwe (albo jakiekolwiek efekty) nie ma co liczyć. Poza tym on wspomina, że strona będzie miała treść, ale nie będzie aktualizowana o nowe artykuły, a to różnica.

Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT.

Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy ;)

Frazy ogólnie wybrałeś dobre, zamiast presell page, wybrał bym frazy teksty do presell page, teksty do precli.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności